Zaregistroval jsem se k předplatnému přes VPN přes Filipíny. Nedostal mé běžné karty, tak jsem použil Revolut.
Máte někdo tipy na metody?
Nenechávejte chlapce ve štychu. Pomozte nám a řekněte jak.
Hezká provokace s tím tvým 3 karmami! ![]()
Ano, věřím, že nová účet funguje do větší míry, ale nejsou označeni. Jen to, jak dokážou rozpoznat a určit, že nejsme v té zemi.
Radou je, že můžete zkusit země s střední cenovou úrovní místo nejnižších, má mnohem větší šanci na úspěch.
Nikdy jsem tohle nezkoušel, a stále mám tento problém. Co jsem si všiml, že se to děje jen občas, když to druhý den zkontroluji, někdy mi to error nedá a jen mi umožní koupit. Asi počkám a zkusím to znovu.
Vyřešili jste problém? Jsem na dovolené a prohlížeč ukazuje správné ceny, ale ne aplikace. Když se pokusím koupit s kartou, odmítne ji banka a říká, že transakci zamítla. Rád bych věděl, jestli mi app dovolí použít moje staré platební metody místo té vydané v té zemi.
Stejně, zkoušel jsem spoustu zemí a jen přes Rumunsko to šlo, malý tip, nejdřív si pořiďte YouTube Music a pak přejděte na upgrade na YouTube Premium, pro mě to bylo za 5,38 eur. Přidávám víc kontextu, byl jsem na tureckém plánu dva roky a byl zrušen.
Který jsem zkoušel, docela hodně.
Vietnam funguje, 3,10 $/měsíc.
Stejně… nevím, co se děje, je to super frustrující.
Jak? Používám prémiovou VPN, ale na stránce YouTube Premium říká “Nemůžeme ověřit vaši zemi”.
Znáznal někdo země střední úrovně?
Je již nějaké řešení? Mám stejný problém.
10 krokové řešení pro YouTube Premium s VPN (oprava pro chybu platby [OR_RECR_05])
YouTube nedávno začal zesíleně kontrolovat uživatele, jejichž fakturační země neodpovídá zemi jejich platební metody. Pokud narazíte na chybu “Transakce zamítnuta. Tento nákup vyžaduje platební metodu z vaší fakturační země. [OR_RECR_05]”, zde je řešení, které by mohlo pomoci.
Kroky:
- Vytvořte nový Apple ID:
- Navštivte stránku pro tvorbu Apple ID.
- Vyberte Turecko jako zemi během nastavování.
- Použijte falešný generátor adres, který vytvoří tureckou adresu.
- Přeskočte přidání platebních údajů:
- Během tvorby nového Apple ID nepřidávejte žádné platební informace.
- Odhlaste se ze svého původního Apple ID:
- Na svém zařízení se odhlaste ze svého aktuálního Apple ID v Obchodě Apple.
- Přihlaste se s novým tureckým Apple ID:
- Přihlaste se do Obchodu Apple s nově vytvořeným tureckým Apple ID.
- Kupte tureckou iTunes dárkovou kartu:
- Kupte si iTunes dárkovou kartu platnou v Turecku. To lze udělat online od různých dodavatelů dárkových karet.
- Vyměňte dárkovou kartu:
- V Obchodu Apple přejděte do nastavení svého účtu a vyměňte dárkovou kartu, abyste přidali TRY (Tureckou liru) do svého zůstatku Apple ID.
- Nastavte si síťové umístění na Turecko:
- Použijte VPN k změně umístění vaší sítě na Turecko
- Otevřete aplikaci YouTube:
- Na telefonu otevřete aplikaci YouTube.
- Zakupte YouTube Premium:
- Přejděte do sekce Nákupy a Předplatná v aplikaci a předplaťte si YouTube Premium.
- Užijte si své předplatné:
- Jakmile je předplatné aktivní, můžete si užívat YouTube Premium bez chybové zprávy o transakci.
Hodně štěstí!