Zapnu placenou VPN, zkoušel jsem Argentinou, Indií, Ukrajinou, PH, VN, MY v inkognito režimu, všechny mi ukazují stejnou chybu, kde je napsáno “tato nabídka není dostupná, spravujte svůj účet..” bla bla bla.
Funguje to. Používám privacy dot com k vytvoření karty s omezenou částkou pro předplatné. Je to tak trochu jako dočasná debetní karta. U těchto typů karet nezáleží na tom, jakou adresu používáte pro fakturaci, privacy.com stále schvaluje platby a to je vše, na čem záleží Googlu při registraci.
Nevím, jestli YouTube v posledních několika měsících něco změnilo na platebních metodách. Vím ale, že YouTube odmítlo koupit prémiový účet pro některé země pokud “pouze” IP odpovídá zemi, ale chtěli jste použít “cizí” kreditní kartu. Kvůli tomu jsem již v říjnu 2023 nemohl zaregistrovat svůj YTP účet přes Turecko, ale musel jsem přejít na dražší Ukrajinu. Bylo by škoda, kdyby to přestalo fungovat, protože má kreditní karta končí v dubnu a potřebuji aktualizovat platební metody.
Myslím, že potřebujete kreditní/debetní/předplacenou kartu vydanou místní bankou nebo fintechem podle regionu, který jste nastavili.
Zkusil jsem získat prémiové předplatné v Vietnamu/Thajsko a stále se mi to nepodařilo, protože požadují kreditní kartu vydanou v zemi, kde nakupují.
Počet lidí, kteří tvrdí, že to stále funguje, ale nepodkládají svou metodu
Změň svého poskytovatele a zkuste to znovu.
Dnes večer jsem to udělal, stále to funguje
Rodinné předplatné YouTube premium
Stejný problém se mnou, ani nevidím ceny, jen říkají, že nemohou ověřit moji oblast.
Vypadá to, že naše účty jsou nyní označeny a možná budeme muset udělat nové s novým účtem.
Proč nezkusit Revanced extended?
Stále funguje, používám Ukrajinu
Jsem v Argentině už 2 roky a funguje to dobře.
Včera v noci jsem se snažil pro svého kamaráda udělat stejné prémiové předplatné, ale nedaří se mi.
Nový Google účet přes VPN, pokusil jsem se koupit YouTube Premium, ale ceny nejsou v ARS, ale v USD. Dvakrát jsem zkontroloval zemi, jestli je Argentina, vypadá jako YouTube AR nahoře, ale ceny jako v USA.
Vyzkoušel jsem několik VPN, ale bez úspěchu.
Měl jsem stejný problém, našel jsi řešení?
\
Zkoušel jsem to přes VPN z Rumunska (jsem z Evropy) a fungovalo to napoprvé s virtuální Revolut kartou (5,25 €) - z Evropy nelze platit z jiných kontinentů, aby to bylo levnější xD
Někdo má řešení? Snažím se a dostávám stejnou chybu při pokusu dostat se na stránku platby.
Omlouvám se za oživení zaniklého vlákna, ale právě jsem použil Polsko a šlo to za mě.
Použil jsi ukrajinskou VPN nebo co?
Ani se nemohu dostat na stránku platby, hlavně proto, že používám svůj skutečný účet, předpokládám.
Ani nemohu získat přístup k platbám, hned jak jdu na stránku YouTube Premium, ukazuje to chybu. Žádná cena, žádné tlačítko k platbě nebo pokračování.
Jo, to je k smíchu, je to hloupé.