Running Low YouTube odkaz (song, ne videoklip), sledovatelný s VPN nastaveným na Nový Zéland
Když se lidé o tom bavili, že je to jako Castaway Angels, čekal jsem pomalou napjatou píseň. Takže když přišly první kytary, byl to šok!
Miluje to, pořádná evoluce od Pitfalls (a zejména Below, jak se říkalo). Vím, že jsem úplně v menšině, kdo má raději Leprous s každou deskou víc a víc (Pitfalls a Malina jsou mé oblíbené), takže si naprosto vážím, že to není žánr pro mnoho dalších fanoušků.
Ale tahle skladba je sejříč jako první track na albu.
Grace for Drowning doba Steven Wilson smíchaná s atmosférou Pitfalls.
Právě jsem to poslouchal a viděl jsem, jak si lidé na skladbu stěžují. Upřímně vzato, mám raději bilaterální, vysoký stigmatismus a uhlíkového fanouška, myslím, že se mi opravdu líbí growly ve skladbách Leprous. Tato skladba nemá ty vokály, ale lidi, podle mého názoru je ta píseň příliš dobrá. Někdo řekl, že je to směs Stevena Wilsona a bilaterální a naprosto souhlasím, když jsem poslouchal tohle, ptal jsem se sám sebe, jestli to Steven Wilson udělal? Nemyslete si to špatně, není to špatná věc, jen mi to přijde jako inspirace z posledního Wilsonova alba. Celkově je ta skladba pro mě bomba a jsem opravdu zvědav, kam se Leprous v hudebním průmyslu posunou, čas nám to ukáže.
Je to mnohem těžší než Castaway Angels. Opět je to velmi odlišné od jejich ostatních skladeb, ale stále je to poznatelný Leprous, jestli to dává smysl. Ve skutečnosti mi to trochu připomíná “Below”, myslím. Skvělé přepínání v průběhu skladby. Při prvním poslechu to není tak ohromující jako některé jejich diskografie, ale je to velmi progresivní první singl. Těším se na album.
Super Leprous, opravdu skvělé
Tahle kapela mě totálně baví