Running Low YouTube link (song, not videoclip), watchable with VPN set to New Zealand
Když lidé mluvili o tom, že to je jako Castaway Angels, připravil jsem se na klidnou, napínavou skladbu. Takže když přišly první kytary, byl to šok!
Miluji to, správný progres od Pitfalls (a zejména Below, jak bylo řečeno). Vím, že jsem naprostá menšina, která má radši Leprous s každou novou deskou (Pitfalls a Malina jsou mé favority), takže úplně chápu, že tohle není žánr pro mnoho dalších fanoušků.
Ale tahle skladba je vážně skvělá jako první song na albu.
Grace for Drowning era Steven Wilson smíchaný s nádechem Pitfalls.
Právě jsem si to poslechl a viděl jsem, jak lidé kecají o té skladbě. Upřímně, jsem spíš fanoušek bilaterálního, vysokého máku syndromu a uhlí, opravdu se mi líbí growly v písních Leprous. Ta skladba nemá ty vokály, ale právě říkám, že je to podle mého názoru mimořádně dobré. Někdo řekl, že je to směs Stevena Wilsona a bilaterální, a naprosto s tím souhlasím. Když jsem poslouchal tu skladbu, ptal jsem se sám sebe, jestli ji Steven Wilson složil! Ne zle, jen zdá se mi, že je inspirována jeho posledním albem. Celkově je to pro mě pecka a jsem opravdu zvědavý, kam se Leprous vydá v hudebním průmyslu, a čas nám to nakonec ukáže.
Je to mnohem tvrdší než Castaway Angels. Je to opět velmi odlišné od ostatních jejich písní, ale pořád rozpoznatelně Leprous, pokud to dává smysl. Ve skutečnosti je to trochu jako “Below”. V průběhu skladby skvělé změny. Na první poslech to není tak ohromující jako jejich diskografie, ale je to velmi pokrokový první singl. Těším se na album.
Super Leprous, super dobré
Hmm, zní mi to velmi jako Pitfalls, což je dobré i špatné (pro mě). Dobré v tom smyslu, že Pitfalls bylo skvělé album, opravdu dobře udělané. Špatné v tom smyslu, že už nejsou tím Leprous, do kterého jsem se zamiloval (Coal a Congregation). Vyvíjejí se a chápu to, ale tohle není to, co hledám u Leprous.
Má někdo možnost to roztrhat a poslat mi e-mail? Díky!
Nejsem si jistý, jestli se mi líbí opakující se část textu (refrén), ale po druhém poslechu to rozhodně mohu uznat. Jsem si jistý, že celé album bude fantastické!
Ano! To je jedno z mých dvou oblíbených alb Stevena Wilsona, nemohu se rozhodnout mezi GfD a Insurgentes
Mé tři oblíbené desky Leprous jsou jejich poslední tři alba, takže jim věřím. Running Low je skvělý úvodní song!
Ještě jsem to neslyšel, ale miluji GfD. Nemohu se dočkat, až si to pořádně poslechnu po kávě zítra (potřebuji zkontrolovat i novou skladbu od btbam).
Omg, teď jsi mě udělal ještě více nadšeným!
Edit: Je to skvělé, ale nemohu říct, že je to jedna z jejich nejlepších skladeb, jejich požadavky jsou prostě příliš vysoké.
Použij TunnelBear (VPN), je zdarma.
Ok… po týdnu a mnoha posleších… miluji tuto skladbu! Nemohu se dočkat alba!