Práce na dálku v Mexico City. Nápady na VPN na vrchu stávající VPN?

Tak tady je celé pozadí

Já: 25letý pracovník v technickém oboru, pracující pro velkou technologickou společnost se sídlem v USA. Jsem registrován jako vzdálený pracovník v USA a sídlím v Texasu.

Přesouvám se do Mexico City na necelé 4 měsíce. Přesně asi 112 dní. Používám svůj pracovní notebook k práci A musím používat firemní VPN, abych mohl přistupovat k interním nástrojům a interním informacím. Zatím jsem to neřekl své práci a neplánuji to (celý ten odkaz na odpuštění později a žádost o povolení).

Já jsem již Latino/Hispanic, takže vím, že pokud by se to dozvěděli, nebylo by to velkým problémem, protože mám dobrý příběh (nejhorší, co by mohli udělat, je poslat mě zpět do Texasu).

Moje otázka zní: Je tu možnost, abych si stáhl/koupil/nainstaloval VPN, který by mohl zamezit tomu, aby firemní VPN zjistila, že jsem v USA/Texasu?

Další otázka: Je lepší pouze používat firemní VPN a uvidět, jak dlouho to vydržím, než mě odhalí, místo stahování VPN do mého pracovního počítače a IT to uvidí a zjistí, že jsem Úmyslně chtěl skrýt svou polohu?

Všechna pomoc od vás by byla velmi oceněná!!!

Můj kamarád možná nebo možná ne pracoval z Mexika přes VPN službu, která se připojovala k jeho vzdálenému přístupu přes VPN.

Potřebujete rezidenční VPN. Jsou mírně dražší, ale obvykle si můžete vybrat i konkrétní stát. Komerční VPN budou vaším zaměstnavatelem zjevné.

Použijte toto GL-MT1300. Má vestavěnou VPN do routeru, takže můžete tunnelovat veškerý odchozí provoz do USA. Poté můžete používat svou firemní VPN jako obvykle.

Použijte výše zmíněný GL-MT1300 (nebo můj oblíbený, Mudi, protože má také baterii) a dedikovanou IP VPN s připojením do Texasu, například NordVpn (Dallas) nebo Trust.Zone (Dallas). Ujistěte se, že máte nastavený kill switch na routeru, abyste nesklouznuli při výpadku VPN připojení.

Děkuji vám za upřímnou odpověď! Nicméně opravdu si nemyslím, že by mi za to dali výpověď. Spíš dostanu napomenutí a budu požádán, abych se vrátil. Proto jsem ochoten vzít na sebe toto riziko.

Zajímavé! Jako technický recruiter nejsem v tomto moc zběhlý, ale určitě se do toho podívám!!

Zajímavé! Nejsem v oblasti rezidenčních VPN moc obeznámený, ale určitě se na to podívám!!