Moje karta stále odmítána

Snažím se zaplatit měsíční opakovanou platbu, ale říká, že karta byla zamítnuta z neznámého důvodu. Může mi někdo pomoci?

Kontaktujte svou banku. Může se jednat o to, že je blokováno mezinárodní zatížení.

Vyzkoušejte Paypal, nebo zkuste zrušit předplatné a zkusit to znovu pomocí bankovního převodu.

Pokud je to váš případ, zkuste kryptoměnu.

Nastavte PayPal a zkuste to znovu. Moje karta je vždy odmítnuta.

Transakce pravděpodobně spustila poplach na podvod u vaší banky. Některé transakce, jako jsou hazardní hry nebo telefonní kredit, jsou prostě náchylnější k tomu být považovány za podvodné. Pokud kontaktujete svou banku přes bezpečný kanál, pravděpodobně to ručně odblokují.

Kupte bitcoin, do kelu.

Používám platbu kartou a vždy to funguje.

Banky kontrolují vzdálenost IP adresy od dodací adresy. Zkuste se připojit k nejbližšímu serveru.

Používám PayPal, který je víc mezinárodní. Pokud zkusím použít svoji vládní kartu, odmítne to stejným způsobem.

Odmítám, mám teď příliš mnoho negativních věcí.

Mně to funguje, lol.

Možná potřebujete kreditní kartu.

Jaké platební metody přijímáte?
Přijímáme hotovost, Bitcoin, Bitcoin Cash, Monero, bankovní převod, kreditní kartu, PayPal, Swish, Giropay, Eps transfer, Bancontact, iDEAL a Przelewy24.

Nemohu si dovolit ztratit peníze, které bych do toho vložil. Teď to nestojí za riziko.

Kdo ti to řekl? Měl bys to koupit a zaplatit za roční předplatné. V tomto procesu nejsou žádná rizika.

Nevím, proč jste downvotováni. Nemusíte být crypto-pro a věřit v jeho budoucnost, stačí koupit pár na okamžité použití. Za 15 minut neztratí svou hodnotu.