Mohou lidé v Číně používat Mullvad VPN, když mají zapnutou normální Norton aplikaci?

Mám Norton na telefonu a Norton VPN, které lze vypnout.

Jak budu v Číně na týden, chci vědět, jestli můžu používat Mullvad jako VPN a zároveň mít Norton zapnutý.

Teď v Číně používám Mullvad bez problémů. Také nepoužívám Shadowsocks ani Bridge mód.
Nemohu komentovat Norton, ale všechny mé PC a Mac programy fungují normálně.

Neměli byste používat více VPN najednou, může to vážně narušit výkon sítě, jako je latency, ztráta paketů atd.

Mullvad mi fungoval v Číně od 03/2024 do 08/2024
Měl bys mít připravené zálohy.

Aktuálně cestuji v Číně. Mullvad mi perfektně fungoval v Šanghaji i Pekingu na hotelovém Wi-Fi. Většinu času používám Halofly esim (bez VPN). Díky.

Můžeš používat Mullvad s Nortonem zapnutým, pokud vypneš Norton VPN. Jen se ujisti, že Mullvad funguje v Číně, protože některé VPN jsou blokované.

Díky, je požadavek firmy, že naše osobní zařízení přihlášená na firemním webu musí mít Norton. Také kvůli pojištění… ale rozumím, co jsi myslel.

A chápu to tak, že když jsem se přihlásil k Mullvad, nemusel bych nastavovat žádné DNS nebo upravovat nastavení, abych ho mohl používat v Číně?

Díky, je to dobrá informace.

Díky, je skvělé slyšet to od někoho, kdo je přímo na místě. Na internetu je tolik smíšených názorů na to, co v Číně funguje a co ne, že nevím komu věřit, a online výsledky vyhledávání jsou zjevně sponzorované články typických VPN služeb, které pravděpodobně nefungují nebo nejsou spolehlivé.

Myslel jsem, že pokud Norton neposílám VPN, tak jen antivirovou ochranu, jestli to bude v pořádku.

Díky, myslíš tím ještě další plán pro případ, že Mullvad selže?

Díky, určitě to budu používat.

Díky, lidé říkají, že to funguje, brzy se to dozvím.

nezabavený šroub pokračuje ve starosti, zaneprázdněná paměť, kráva, nepsaný elastický zralý

Tento příspěvek byl masově smazán a anonymizován pomocí Redact

Už jsme je všechny zkoušeli. ExpressVPN funguje také, ale mnohem pomalejší rychlost dat ve srovnání s Mullvad, a je to někdy problém s servery. Mullvad prostě funguje.

To by bylo v pořádku. Doporučuji ale úplně odstranit Norton, vestavěný Windows Defender je dostačující a určitě není třeba platit za něco navíc. A stejně bych doporučil zůstat u Mullvad, je to mnohem soukromější.

Ano, pokud bude Mullvad blokován nebo některé servery nebudou fungovat.

Není zač. Stačí použít některé japonské servery pro lepší rychlost přenosu.

Všechno je v pohodě, pracujeme na vlastních zařízeních, ale můžeme přistupovat ke firemním stránkám za předpokladu, že mám Norton.