Mnoho lidí si klade otázku ohledně svých předplatných Google One
Po používání Gmail od spuštění a být jedním z těch, kteří nemazou e-maily, nemám na výběr než platit za Google One.
Bylo to poměrně levné, ale tentokrát mi přišel email s výrazným navýšením ceny, takže možná budu muset brzy začít mazat e-maily.
Jsem velkým fanouškem Pixel, mám kompletní ekosystém Google včetně Google Home, Pixel 8 Pro/Pixel Watch/Pixel Buds Pro/Pixel Tablet, HP Chromebase a spoustu Chromek.
Velmi mě rozčílilo, když mi vzali VPN od Google. Tak moc, že jsem je několikrát kontaktoval a začínám váhat s celým Pixel.
Chci, aby Pixel uspěl a šel dopředu, ale jejich logika “Není dost uživatelů” se vztahuje na spoustu produktů. Co bude dál? Chromebooky? Pixel telefony? Zařízení Google Home?
Google považuje všechny své služby za samostatné investice. Ale MUSÍ začít přemýšlet o tom, jak to ovlivňuje uživatele a jak produkty spolupracují. Musí se podívat na velký obrázek a tím je jejich ekosystém!!!
Doufám, že Rick Osterloh přečte moje komentáře a vytvoří pozitivní změnu ve firmě. Produkty/služby je potřeba pečovat a rozvíjet. Někdy to chce čas.
Vlastně ne. Platím za úložný prostor, to se nemění. Nikdy jsem nic jiného nepoužíval.
Ale také platím za nejnižší úložiště, protože mám Pixel 1, který používám zdarma pro zálohu fotografií.
Zvažuji přejít na Proton Unlimited a zrušit několik samostatných předplatných.
Ačkoliv jsem velkým fanouškem Pixel a funkcí dostupnosti Google, začínám být unavený z náhodného rušení a znovu zavádění věcí po letech.
Už několik let platím za nejnižší úroveň, určitě toho nelituji, je to dost levné na to, aby jsem na to nemyslel.
Používám to na úložiště a považuju to za rozumné. I když bych rád přešel na osobní cloud, líbí se mi jednoduchost a pohodlí běžných cloudů.
Neplánuji své předplatné rušit. Ten plán s 2TB (ne ten AI) je skvělý, sdílím účet s dalšími 5 členy rodiny a to je pro nás dostatek místa, VPN mě nikdy nezajímala.
Měl jsem první Pixel s neomezenou zálohou fotografií. Neuvědomoval jsem si, že to vzdávám, když jsem přešel na 3XL.
Vůbec ne. Je to místo, kde má moje rodina svá cloudová úložiště.
Nepřestal jsem mazat emaily, protože jsem si nemyslel, že jsou tak důležité. Většina mých emailů Googlu je teď jen spam. Není to ani od lidí. Je to jen reklama, to je vše, co dostávám. Ani nevím, jak jsem se na ně dostal. Některé seznamy emailů mi opakovaně posílají emaily.
Hardwarové předplatné by bylo jednou z těch věcí, které jsou špatné pro životní prostředí a nepomáhají jejich tvrzením o dlouhotrvajících zařízeních.
Měli by zahrnout YouTube Music/Premium jako součást jednoho plánu. Přidali jen AI úroveň a předstírají, že normální lidé budou nadšeně reagovat.
Apple One obsahuje nějaké extra věci, jako fitness, Tv+ a hudbu. Navíc neomezené kamery HomeKit, vlastní emailovou doménu, adresy emailového přeposílání a dvojitě slepou VPN, kterou Apple nemůže sledovat.
S koncem VPN funkce si jistě kladu otázku svého předplatného.
Nyní dokonce i titulky článků chtějí, abychom o nich přemýšleli…
Jsem ochoten platit, ale chci více úrovní. Nemělo by to skákat z 200 GB rovnou na 2 TB. To je směšné.
V Gmailu
Search Is:unread
Vybrat vše
Smazat
Odebíral jsem si jen nejnižší úroveň, protože záloha WhatsApp není počítána do limitu.
Jinak najdu větší využití v předplatném O365 s 1TB OneDrive. Dokonce ho mohu získat levněji na osobu, zvlášť pokud najdete někoho na sdílení rodinného plánu. Kdyby jen Microsoft udělal slušný PDF editor…
Můj problém je, jak těžké se zdá být dostat věci z Google disku na telefon, pokud nechci klikat hodiny. Můj Pixel 7 Pro má přes 100 GB volného místa – kdybych si mohl stáhnout své fotky a videa, opravdu by mi nevadilo, že jsou přístupné v cloudu. Místo toho už rok žiji s 13 GB nebo více s neustálou hrozbou, že nebudu moci dostávat emaily.
Vím, že bych to mohl opravit, ale je to taková bolest hlavy a jsem naštvaný, že to dělají schválně.
Obrázky zabírají hodně místa a Google by je zahrnul do Google dokumentů. To souvisí s místem u emailů.
Rád bych zrušil jejich placenou úložiště během chvilky, kdyby to šlo.
Fotos bylo zdarma, pak se počítalo, překvapení.
Gmail a disk byly oddělené, pak se počítalo, překvapení.
Nemohu sdílet plán úložiště s rodinou, protože jsme si troufli používat Google aplikace nebo jak se to letos jmenuje, takže většina z nich používá ten hlavní Google účet.
Očekávám, že za 5 let začnou počítat i úložiště pro YouTube.