Momentálně používám Mullvad méně než dva měsíce. Viděl jsem, že je aktuálně 70% sleva na Proton VPN s 12měsíčním plánem, což podle všeho znamená zaplatit 35,88 USD + daň předem. Zdá se to levnější než platit 5 USD měsíčně po dobu 12 měsíců za Mullvad. Stojí to za to změnit právě kvůli této nabídce? Můžu získat stejnou nabídku i příští rok? Hlavně bych to používal na Linuxu, MacOS a iOS. Možná nějaké streamování. Měl bych být vědom i nějakých větších rozdílů? Přemýšlím i o vyzkoušení Proton Mail, pokud je to také důležité s Black Friday nabídkou. Díky předem.
Vše opravdu záleží na vašem použití, jedním z důvodů, proč preferuji Proton VPN, je kvůli port forwarding a 10 VPN slotům, místo Mullvadůvých 5. Pokud zaplatíte kryptoměnou, můžete získat Mullvad za 4 USD měsíčně.
Kdybych byl vámi, vzal bych si Proton VPN nabídku, abych to mohl vyzkoušet na různých OS. Pokud se vám nebude líbit, mají 30denní záruku vrácení peněz, takže se můžete vrátit k Mullvad.
Přešel jsem z Mullvad na Proton. Je to skvělé.
Přešel jsem z Mullvad, protože to je špatná služba. Neustále jsem ztrácel připojení, některé služby mě blokovaly kvůli blacklistovaným IP adresám, lituji, že jsem vůbec zkoušel Mullvad.
Dříve jsem používal Mullvad a vzpomínám, že jsem se dost často nemohl dostat na webové stránky. S Protonem jsem to zatím nezažil.
Používám to na mém MX Linux Chromebooku a funguje to. Jen nečekejte pěkné intuitivní rozhraní. Ale dělá to to, co má.
Neobnovují se za stejnou cenu, doporučuji zvolit 24měsíční plán na delší dobu.
Pcmag má 2leté BF nabídky za 2,49 USD/měsíc
https://www.pcmag.com/deals/early-black-friday-deal-75-percent-off-the-top-rated-proton-vpn
Používám sady aplikací Proton, jsem s nimi velmi velmi velmi ohromen. Proton Pass stále nenahradí 1Password, ale mít sekundární účet, kam mohu přidávat věci, je skvělé. Extra úložný prostor v zašifrovaném disku je skvělý, což znamená, že můžete zálohovat své fotky z iOS nebo Android do zabezpečeného cloudového pevného disku.
Právě jsem se přešel na tuto nabídku. Skvělý nákup. Proton u mě v USA funguje skvěle. Používal jsem plán za 9,99 USD měsíčně na vyzkoušení.
Platil jste Mullvad předplatné na 12 měsíců, nebo platíte měsíčně?
Slyšel jsem, že Linux je velmi problematický na celém Proton Suite. Bude Black Friday 2025.
Pokud potřebujete/používáte IPV6, na Windows nebo Androidu, zapomeňte na Proton, nepodporují to úplně, a mazají příspěvky, které to řeší.
Mullvad a IVPN jsou dvě společnosti, které to dělají dobře.
Mullvad je poslední dobou dost chybový a jakou výhodu by mohl mít oproti našim milovaným produktům Proton?
Po všech stránkách je Proton největší společností na světě (no, za Applemi a ano, Tim Apple by měl být nazýván Bohem-Doctr, možná dokonce naším galaxiem).
Používáním Protonu zažíváte všechny výhody nebes na Zemi. Poprvé, když se připojíte k ProtonVPN, uslyšíte kytarové zvukové tóny a andělské zpívání.
Mullvad je oheň, nepohodlné teplo a zápach sulfidů. Navíc neslyšíte tlusté cherubíny, ale křičící démonické entity.
Proto si vyberte moudře.
Dobrá rada. Nebo, klidně může dělat, co dělám já občas, a oběma je používat (samozřejmě ne najednou). Je to trochu nepříjemné, ale mám pocit, že to dává prying očím různé pohledy a překážky. Ať už použiji jakékoli, když zapnu internet, nikdy nefunguje bez přesvědčení přes jednu z nich.
Osobně si stále myslím, že Mullvad je nejlepší na soukromí.
Nevíte náhodou, jestli některá z těchto dvou podporuje Shadowsocks na iOS?
Díky, ale bohužel to nefunguje, pokud jste současným předplatitelem.
Zdá se, že pouze Mullvad nabízí Shadowsocks, ale ne na iOS.
Jak jste získali svou nabídku?