Existuje vůbec nějaký smysl používat Operu? Edge má nyní VPN, synchronizaci záložek s mobilem, chrome pluginy, boční panel s mnohem více poskytovateli. Opera nám nabídla nový "krypto peněženku" - stále žádná mobilní synchronizace

Existuje vůbec nějaký smysl používat Operu? Edge má nyní VPN, synchronizaci záložek s mobilem, chrome pluginy, boční panel s mnohem více poskytovateli. Opera nám nabídla nový “krypto peněženku” - stále žádná mobilní synchronizace

Mobilní synchronizace na iOS je nyní na cestě

dobrá otázka…

uvažuji o přechodu z Opery na všechny své zařízení na Edge, pokud všechny funkce, které chci v Operě, najdu také v Edge

Na tuto diskuzi jsem narazil, protože po 20 letech používání Opery a odpuštění menších i větších chyb jsem dospěl ke stejnému bodu jako autor. V posledních týdnech jsem se přistihl, že používám dva prohlížeče současně (Opera a Edge) a když je srovnám, v Edge je toho hodně, co Opera nabízí, ale opačně ne.

Stéblo, které zlomilo camelovu záda, bylo to skvělá uvítací obrazovka. Nevím, kdo ji vymyslel, ale byla tak iritující, že dokud jsem nenašel způsob, jak ji odstranit, začínal jsem den naštvaný.

Na druhé straně máte Edge s pečlivou prací na kopírování a vkládání, ale funguje to, žádné blbosti a nyní s Copilotem a GPT 4.