Zde je pěkný příklad odpovědí podpory, které jsou pouze kopírovat a vložit, a mých vlastních faktických reakce:
Nordvpn
Jak bylo dříve zmíněno, streamovací služba Amazon Prime je momentálně dostupná pouze na desktopových zařízeních s Windows, macOS nebo Linuxem. Bohužel, Showtime a Starz také fungují pouze na desktopových zařízeních.
Pro přístup k ostatním streamovacím službám doporučuji odinstalovat všechny VPN aplikace a také jakékoli aplikace blockerů reklam na vašich zařízeních;
Navíc, prosím, vykonjte následující kroky k resetu síťových nastavení (návod se může lišit v závislosti na zařízení Android, které používáte):
- Otevřete Nastavení systému Android.
- Vyhledejte a vyberte možnost Backup & Reset.
- V novém okně vyberte Obnovení síťových nastavení.
- Potvrďte reset kliknutím na Obnovit nastavení.
- Restartujte zařízení.
Po tom zkuste znovu přistoupit k ostatním streamovacím službám připojením ke doporučeným serverům:
Netflix - https://support.nordvpn.com/1047407532;
Hulu - https://support.nordvpn.com/1047407882;
HBO - jakýkoli US server;
CBS - jakýkoli US server.
Moje odpověď
Zkoušel jsem všechny vaše návrhy a nic z toho nefunguje.
Ve skutečnosti jste to jen zkopírovali a vložili, protože pokud byste skutečně vyzkoušeli své vlastní návrhy, zjistili byste, že to, co jste napsali níže, jednoduše nemůže fungovat. Hulu a Amazon blokují všechny IP a DNS servery NordVPN, takže při připojení k NordVPN nemůžete načíst webové stránky Hulu a Amazon bez ohledu na to, zda používáte PC, Windows, Linux, iPhone nebo Android.
To ukazuje, jak špatná je kvalita podpory, která zákazníky vede k zrušení předplatného NordVPN. Protože právě podpora je ta, která způsobila nepříjemnosti.
Dám vám nápovědu, protože jsem dříve měl rád NordVPN, a můžete to předat technikům, kteří to skutečně umí opravit.
-
Váš DNS server je blokován streamovacími službami.
-
IP adresy NordVPN jsou blokovány hlavními streamovacími službami, jako je Hulu, Amazon Prime, a také samotnými majiteli obsahu, jako jsou ABC, CBS atd.
A to vede k třem různým úrovním blokování:
-
Jednoduché blokování DNS a IP. To znamená, že NordVPN nemůže ani načíst webovou stránku.
-
Blokování autentifikace. To znamená, že můžeme vidět obsah, ale nemůžeme se přihlásit, takže nemůžeme sledovat.
-
Blokování streamování. To znamená, že můžeme vidět a přihlásit se, ale nemůžeme streamovat. Hulu, Prime a Starz to implementovaly.
Zde je důkaz. Po provedení všeho, co jste navrhli, a otestování téměř všech IP NordVPN pro streamování:
Starz vám nedovolí streamovat obsah z USA s tvrzením, že uživatel se přihlásil z jiného proxy.
Netflix občas povolí streamovat pouze na mobilech. Aplikace NordVPN pro Android TV je mizerná, protože uniká vaši polohu.
Hulu vás nikdy nepustí se přihlásit a majitel obsahu jako Fox, Disney, atd. již blokují IP rozsahy NordVPN. Takže se buď nemůžete přihlásit, nebo nemůžete hrát, bez ohledu na PC, Linux, Windows, iPhone, Android. Stejný výsledek platí i pro Amazon Prime Video. Dokonce i změna DNS serveru nebude fungovat, protože IP rozsahy NordVPN jsou všechny blokovány.
Showtime umožňuje streamovat pouze přes přihlášení přes poskytovatele TV. Showtime NOW nefunguje, protože NordVPN je blokováno pro přihlášení na server Showtime.
HBO bude tvrdit, že používáte VPN, takže nemůžete streamovat.
Pokud vás zajímá, proč zákazníci zrušili předplatné NordVPN po kontaktu s podporou, teď to víte.
Naopak, teď mám bezplatnou zkušební verzi s ExpressVPN, která mě neotáčí mezi podpůrnými pracovníky. Osoba, se kterou jsem mluvil, mi skutečně dala řešení, které funguje. Když jsem protestoval, že ExpressVPN je blokováno na Amazon Prime Video, poskytli mi přístup k jejich novým IP rozsahům s novými DNS servery, takže mohu obejít Amazon Prime. Stejně tak Hulu a CBS.
Ve skutečnosti je potřeba dobré peníze na to, aby se poskytovalo dobré VPN s vlastním serverem, založené na colocated serverech a vlastnictví LLC, aby bylo možné poskytovat vlastní IP rozsahy atd. NordVPN pouze pronajímá servery od levných společností a kupuje IP rozsahy od nich, takže je téměř nemožné, aby NordVPN poskytoval IP rozsahy se čistou historií. IP rozsahy, které pronajímáte, byly blokovány kvůli používání pro podvody, spam, scam a mnoho nelegálních aktivit. Naproti tomu HMA VPN například zřídili malou falešnou ISP společnost, která nám poskytuje rezidenční IP rozsahy s čistou historií, a tudíž nejsou blokovány žádnými streamovacími službami.
Jsem zklamán kvalitou podpory a pravděpodobně neobnovím své předplatné kvůli tomu