Ztracené připojení k internetu s rozšířením SurfShark na Chromebooku

Nainstalováno včera. Fungovalo to dobře, ale dnes ráno žádné připojení. Internet dostupný na mém telefonu a tethering z telefonu. Deaktivoval jsem SurfShark a teď to funguje.
Nápady?

Ahoj, /u/bgoody, děkujeme za tvůj příspěvek!

Vezmi prosím na vědomí, že pokud je tvá otázka spojena s technickými problémy, doporučujeme používat oficiální kanály pro efektivnější a rychlejší řešení - zákaznická podpora Surfshark nejdříve. Najdeš tam e-mail i živý chat. Funguje 24/7, tak si užij!

Navíc, prosím, vlož co nejvíce informací, aby naši agenti mohli přesněji problém diagnostikovat. Děkujeme!

Jsem bot a toto bylo provedeno automaticky. Pokud máš nějaké otázky nebo obavy, kontaktuj moderátory tohoto subredditu.

Mám podobný problém s Surfshark na iPhone. Vyzkoušel jsem všechny dostupné protokoly a vypnul otáčení IP a Bez hranic, ale připojení k internetu padá do deseti minut od připojení k nové poloze.

Ahoj.

Prvním krokem zde by bylo změnit protokoly: Aplikace Surfshark - Nastavení - Nastavení VPN - Protokol. Vyberte možnost OpenVPN (UDP) a zkuste se připojit. Také zkuste jiné protokoly.

Pokud to nepomůže, kontaktuj naši podporu (přes e-mail na [email protected] nebo živý chat na webu: https://support.surfshark.com/hc/en-us).

Jo, vážně mi to zamotalo hlavu, protože na telefonu to funguje tak skvěle.

Díky za pomoc. Podívám se na to.