Ahoj, nedávno jsem zrušila své bezplatné zkušební předplatné (nebo alespoň věřím, že ano), ale stále se mi ukazuje na aktivních předplatných na mém Apple ID. Píše však, že vyprší ke dni X a je tam tlačítko s nápisem “obnovit předplatné za $ na rok”
Znamená to, že automatické obnovení je vypnuté? nebo budu stále účtována?
Doufám, že moje otázka není příliš hloupá, jen se chci ujistit a mám obavy.
Před několika týdny jsem zrušil, odstranil jsem své údaje o kartě a stále mi byl obnovován a účtován poplatek.
Zřejmě je třeba projít několika kroky, abyste úplně zrušili. Je to trochu podvodné a už mě ztratili jako zákazníka.
Podpora skutečně zrušila mé předplatné a do dvou dnů mi vrátili peníze.
Kontaktujte podporu a požádejte je o kontrolu.
Máš pravdu. Další krok na tvé straně není potřeba.
Z toho, že platíš přes App Store, se nemusíš obávat. Apple tě účtuje a ne Express VPN.
Děkuji, oceňuji potvrzení.
Ano, platila jsem přes App Store od Apple. Četla jsem online, stejně jako @treadstone1 říkal, že aplikace je trochu podvodná a vyžaduje několik dalších kroků k zrušení. Proto jsem se rozhodla ptát v subredditu.
Ups. Omlouvám se, dobrá poznámka. Přehlédl jsem to příliš rychle.
Komentář stále platí pro odhlášení přes webové stránky.
Nemusíš se o takové věci starat, když platíš přes App Store. Musíš to udělat 24 hodin před datem obnovy. I tak můžeš požádat o vrácení peněz přes Apple podporu.
ano, platila jsem přes app
Fajn, tohle bylo správně.
Ačkoli existuje payed (důvod, proč ti auto oprava nepomohla), je to správné pouze v:
-
Nautickém kontextu, když znamená natřít povrch nebo ho pokrýt něčím, jako je asfalt nebo pryskyřice, aby byl vodotěsný nebo odolný proti korozi. Paluba ještě není zaplacená.
-
Payed out když pouštíš dráty nebo lana, povoluješ je. Lano je povoleno! Můžeš tahat.
Bohužel jsem nenašel žádná námořnická nebo lana související slova ve tvém komentáři.
Bip, bip, jsem robot