Zrušení předplatného

Ahoj, nedávno jsem zrušila své bezplatné zkušební předplatné (nebo alespoň věřím, že ano), ale stále se mi ukazuje na aktivních předplatných na mém Apple ID. Píše však, že vyprší ke dni X a je tam tlačítko s nápisem “obnovit předplatné za $ na rok”

Znamená to, že automatické obnovení je vypnuté? nebo budu stále účtována?

Doufám, že moje otázka není příliš hloupá, jen se chci ujistit a mám obavy.

Před několika týdny jsem zrušil, odstranil jsem své údaje o kartě a stále mi byl obnovován a účtován poplatek.

Zřejmě je třeba projít několika kroky, abyste úplně zrušili. Je to trochu podvodné a už mě ztratili jako zákazníka.

Podpora skutečně zrušila mé předplatné a do dvou dnů mi vrátili peníze.

Kontaktujte podporu a požádejte je o kontrolu.

Máš pravdu. Další krok na tvé straně není potřeba.

Z toho, že platíš přes App Store, se nemusíš obávat. Apple tě účtuje a ne Express VPN.

Děkuji, oceňuji potvrzení.

Ano, platila jsem přes App Store od Apple. Četla jsem online, stejně jako @treadstone1 říkal, že aplikace je trochu podvodná a vyžaduje několik dalších kroků k zrušení. Proto jsem se rozhodla ptát v subredditu.

Ups. Omlouvám se, dobrá poznámka. Přehlédl jsem to příliš rychle.

Komentář stále platí pro odhlášení přes webové stránky.

Nemusíš se o takové věci starat, když platíš přes App Store. Musíš to udělat 24 hodin před datem obnovy. I tak můžeš požádat o vrácení peněz přes Apple podporu.

ano, platila jsem přes app

Fajn, tohle bylo správně.

Ačkoli existuje payed (důvod, proč ti auto oprava nepomohla), je to správné pouze v:

• Nautickém kontextu, když znamená natřít povrch nebo ho pokrýt něčím, jako je asfalt nebo pryskyřice, aby byl vodotěsný nebo odolný proti korozi. Paluba ještě není zaplacená.

• Payed out když pouštíš dráty nebo lana, povoluješ je. Lano je povoleno! Můžeš tahat.

Bohužel jsem nenašel žádná námořnická nebo lana související slova ve tvém komentáři.

Bip, bip, jsem robot