Nedávno jsem si na svém S21 Ultra nainstaloval ExpressVPN před dvěma týdny a všiml jsem si, že dostávám oznámení například o e-mailech, snapchat nebo aktualizacích s zpožděním nebo vůbec, dokud nezajdu do aplikace a ručně je neopakuji, potom dostanu hromadu oznámení najednou. Existuje nějaké nastavení, které bych mohl opravit nebo změnit, abych tomu předešel? Nechci ručně aktualizovat a kontrolovat každou aplikaci na telefonu, jen abych se ujistil, že nepřicházím o zprávy.
Myslel jsem, že jsem jediný, ale mám také tento problém. Všechno fungovalo dobře asi rok, až do nedávna.
Jen se hlásím, že mám stejný problém už nějakou dobu na Samsung S20+.
Právě jsem mluvil s podporou na chatu. Řekli, že je to známá chyba a stále na tom pracují.
Mám ten samý problém už tři nebo čtyři dny. Nevím proč. Používám svůj Fold 4 od chvíle, kdy je vydán, a ExpressVPN bez problémů.
Přišel jste na to, že je příčinou ExpressVPN?
Mám ten samý problém na Pixelu 4 od doby nejnovější aktualizace ExpressVPN zhruba z 15. března. Dnes jsem poslal e-mail podpoře a odpověděli mi, že „obdrželi více hlášení ohledně tohoto problému a nahlásili jej příslušnému týmu.“ Pak svůj support ticket vlastně uzavřeli, což je trochu frustrující. Zkoušel jsem různé lokality, ale problém se vyskytuje na všech. Asi ho nebudu používat, dokud to nevyřeší.
Právě jsem obdržel tuto odpověď od podpory:
Děkujeme za čekání! Mohu potvrdit, že se jedná o známý problém naší nejnovější verze aplikace. Jedná se o známou a hlášenou chybu, naši inženýři na ní již pracují. Věnujte, prosím, pozornost aktualizaci, jakmile bude k dispozici. Nebylo stanoveno přesné datum, kdy to bude opraveno, ale pošleme vám aktualizovanou zprávu, jakmile to bude vyřešeno.
Zdá se, že poslední aktualizace aplikace problém vyřešila pro mě.
Mám ten samý problém už asi týden nebo dva. Aktualizace z 22. března to také nevyřešila. Ještě jsem kontaktoval podporu, ale některé z vás už ano, vidím.
Tak mě do toho zařaďte. Nejsem si jist, kdy to začalo, asi před 5-7 dny. Už jsem si všiml, že je problém s VPN, protože jakmile jej vypnu, dostávám všechny oznámení okamžitě. Mám nejnovější verzi. Používáte někdo Galaxy? Vyzkoušel jsem neomezenou baterii, ale to nepomohlo. Asi počkáme na opravu od ExpressVPN.
Je dobré vědět, že nejsem sám. Poslední dobou jsem si všiml, že když mám VPN zapnuté, mám zpožděná oznámení nebo žádná, a jakmile jej vypnu, začne mi mobil přetékát oznámeními od všech aplikací, například ESPN, snapchat atd.
Podobný problém se začal objevovat před dvěma týdny na dvou zařízeních Samsung - S23 Ultra a Galaxy Tab S6 Lite. Verze 10.83.0 aplikace.
Poslední verze aplikace ExpressVPN (10.84.0) problém vyřešila.
Stejné problémy, myslel jsem, že to souvisí s aktualizací One UI 5.1 na Samsungu, ale když jsem vypnul VPN, problém se neobjevoval.
Dříve byla oznámení dávkovaná najednou, s určitým zpožděním.
Mám stejný problém. Aktualizoval jsem ji s nadějí, že to opravi, ale stále nechodí oznámení, a když vypnu ExpressVPN, přijde jich hromada najednou. Doufám, že to brzy opraví.
Také se mi to děje na Samsung S10 s verzí ExpressVPN 10.84.0.
Ano, poslední dny mám stejný problém na mém Samsungu a žádná oznámení, dokud nevypnu ExpressVPN. Kontaktoval jsem ExpressVPN a řekli, že to je chyba, na jejímž řešení pracují jejich inženýři. Uvidíme, co bude dál, a pokud to nebude do několika dnů vyřešeno, vrátím se k nim.
Pixel 6 Pro zde. Zažívám stejný problém. Zpožděná oznámení a ExpressVPN je určitě viníkem. Používám ExpressVPN vypnutý již dva týdny a dostávám všechna oznámení. Předtím bylo téměř všechno zpožděno o 1-3 hodiny nebo jsem restartoval a přišlo mi nával oznámení. Mohu také ručně vstoupit do aplikace a vidět emaily, chat, zprávy atd., které nebyly oznámeny. Momentálně mám verzi 10.84.0.
Galaxy S9, stále mám stejný problém. Jediným řešením je nepoužívat VPN, což je proti smyslu platby 100 dolarů ročně. Brzy zruším předplatné, pokud to nebude opraveno.
Mám také tento problém. Provozuji Airbnb a nedostávám oznámení o žádosti o rezervaci. Velmi to frustruje. Už jste našli nějaké řešení?
Edit: Mluvil jsem s podporou ExpressVPN. Řekli totéž, že je to známý problém, atd. Přepnuli to na příslušný tým. Zdá se, že je dostupná verze 10.85.0, ale na mém telefonu se mi aktualizace nezobrazuje. Požádal jsem o vrácení peněz za každý den, kdy jsem nemohl používat jejich službu spolehlivě, ale řekli mi, že na to mám nárok pouze do 30 dnů od nákupu.
Motorola Edge 30 Pro, dříve Xiaomi Redmi Note 10 Pro - stejný problém na obou zařízeních. Je to nesmysl!