Zmizelé pořady z profilu?

Ahoj všichni,

řeším podivný problém s tím, že mi z profilu najednou mizí některé moje aktuální sledované pořady… úplně.

Zajímalo by mě, jestli to někdo z vás zažil a jestli jste našli nějaké řešení.

Nepoužívám VPN a bydlím ve stejném domě jako vlastník účtu. Nic jsem nezměnila na svých zařízeních. Ztratila jsem dva pořady, které jsem sledovala (Gilmore Girls a Glitch). Nezobrazují se vůbec ve vyhledávání podle mého profilu, ale ostatní profily v účtu je vidí ve výsledcích vyhledávání.

Kontaktovala jsem podporu Netflixu a ani oni to nedokázali vyřešit — nakonec mi doporučili vytvořit nový profil.

Nevím, jak tyto pořady vrátit zpět, opravdu nechci svůj profil opustit.

Měl/a jsem úplně stejný problém.

Netflix tvrdil, že používám VPN. Dokonce jsem smazal/a svůj SurfShark z PC.

Zkontroluj, jestli ostatní profily mohou tyto pořady vidět.

Nakonec jsem musel/a opustit/a svůj starý profil a vytvořit nový.

Zjistila jsem, že když se připojím VPN k americké stránce (zevnitř USA), mohu si své pořady prohlédnout.

Ještě vtipnější je, že když jsem o této otázce psal/a na dvou různých subredditech, byly mé příspěvky zesměšňovány a blokovány. Jako bych odemykal/a špionážní věci. LOL

Můj profil je takto už přes dva týdny, všechny pořady zmizely kromě možná dvou. Kontaktovala jsem podporu Netflixu a tvrdili, že používám VPN. Nikdy jsem VPN nepoužíval/a… taky se to týká jen mého profilu, všechny ostatní jsou v pořádku. Pořady stále mohu sledovat na profilu svého přítele, tak proč to dělá takhle?

I u mě je to stejný problém—podobně jako u OP, Gilmore Girls a další pořady, které jsem sledoval/a, se neukazují, ale na ostatních profilech ve stejném účtu jsou vidět.

Mám stejný problém, například Brooklyn 99 a Better Call Saul. Na profil svého bratra jsou tam, ale na mém ne.

Když se přihlásím na svůj profil na TV, ty pořady tam nejsou, ale na telefonu a PC ano.

Moje “řešení” bylo vytvořit nový profil. Nejenže ten nový funguje dobře, ale nějak se i můj původní profil vrátil do normálu.

Mě se to taky děje. Sledovala jsem “You” a teď už se neukazuje na mém profilu. Jen na mém manželově.

Otázka—byli ti, kteří měli problémy, nedávno aktualizováni na Mozilla Firefox?

Jsou nějaké novinky ohledně tohoto problému? Mám stejný problém s alespoň jedním ztraceným pořadem. Ale na webové verzi a na ostatních profilech v mém účtu.

Ano, je to opravdu zvláštní! Jsem tak zmatená, proč se tohle děje.

Přesně tak! Gilmore Girls jsem si první všimla, že chybí. NCIS a The Great British Bake Off taky. Moje oblíbené pořady.

To samé se stalo právě teď mně. Brooklyn 99, The Office, mnoho pořadů prostě zmizelo z mého Netflix profilu. Ale stále je vidím a hledám v profilu svých rodičů. To je opravdu divné.

Nevím, proč se to stalo, předpokládám nějaká chyba. Vytvořila jsem druhý profil (nechtěla jsem smazat ten původní). Nakonec se mi ten původní vrátil do normálu, ale trvalo to několik týdnů.

Používám Safari, takže nevím, jestli s tím souvisí. Také většinou používám aplikaci Netflix na iPadu.

Vypadá to, že je to problém Netflixu, ale myslím, že by to muselo zažít víc lidí nebo si stěžovat, než začnou skutečně něco řešit :/.

Stalo se mi to dnes, doufám, že to brzy opraví. Problém je jen doma, když se přihlásím z jiného IP, všechno se vrátí do normálu.

Náhodou se to po nějaké době vrátilo! Myslím, že to trvalo asi měsíc, než se to vrátilo. Nemám tušení proč nebo co se dělo, žádné informace jsem o tom nenašla.

Nemám ani tušení. Ale podpora Netflixu nepomohla. Řekli, že bych měla kontaktovat svého poskytovatele služby (proč bych to dělal/a, když je to evidentně problém Netflixu), nebo vytvořit nový profil a přijít o všechno.

Takže změna Mozilly nemůže být příčina.

Jaká je aktuální situace? Už se ty pořady vrátily?