Právě jsem koupil shield a nemohu přijít na to, jak získat uživatelské rozhraní podle tohoto článku:
Jsem v Kanadě, což by mělo získat tuto aktualizaci. Potřebuji použít VPN a nastavit ji na USA? To byla pro mě velká přednost, protože jsem nesnášel staré uživatelské rozhraní s kruhovými logy na levé straně.
Je těžké to nezažít. Stačí spustit aktualizace. Je něco, co by mi pomohlo vrátit se k starému. Toto je hrozné. Reklamy zpomalují systém, jsou vtíravé, nejsou vhodné pro děti, zablokoval jsem stránky, které aktualizují reklamy v mém routeru, a bylo to skvělé.
Projectivy je skvělé… žádné reklamy na všech mých 5 Android streamingových zařízeních včetně Shield a CCWGTV po celém domě… všechno je nastaveno, vypadá pěkně, minimalisticky a čistě.
Díky. Šel jsem do obchodu Google Play a při návratu na domovskou obrazovku se to změnilo. Takže si myslím, že problém mohl být s cache, restart by také pravděpodobně pomohl.
Můj problém s tím starým je, že se mi nelíbilo, jak ty kruhové loga dělají všechno mimo střed, protože se mi líbí tahle nová ještě víc.