Zmatený, jak dostat tento novější uživatelský rozhraní na svém shieldu

Právě jsem koupil shield a nemohu přijít na to, jak získat uživatelské rozhraní podle tohoto článku:

Jsem v Kanadě, což by mělo získat tuto aktualizaci. Potřebuji použít VPN a nastavit ji na USA? To byla pro mě velká přednost, protože jsem nesnášel staré uživatelské rozhraní s kruhovými logy na levé straně.

Toto obrazovka mě přiměla začít používat projektivy. Na vaši otázku, myslím, že aktualizace a restart by měly stačit.

Je těžké to nezažít. Stačí spustit aktualizace. Je něco, co by mi pomohlo vrátit se k starému. Toto je hrozné. Reklamy zpomalují systém, jsou vtíravé, nejsou vhodné pro děti, zablokoval jsem stránky, které aktualizují reklamy v mém routeru, a bylo to skvělé.

Aktualizujte systém i aplikace Google Play a získáte to.

** Smích ve vývojářském režimu Projektivy

Jsem v Kanadě a vypadá to tak. Stačí nechat zařízení připojené k internetu a stáhnout všechny dostupné aktualizace.

Projectivy je skvělé… žádné reklamy na všech mých 5 Android streamingových zařízeních včetně Shield a CCWGTV po celém domě… všechno je nastaveno, vypadá pěkně, minimalisticky a čistě.

Určitě stojí za stažení.

Díky. Šel jsem do obchodu Google Play a při návratu na domovskou obrazovku se to změnilo. Takže si myslím, že problém mohl být s cache, restart by také pravděpodobně pomohl.

Můj problém s tím starým je, že se mi nelíbilo, jak ty kruhové loga dělají všechno mimo střed, protože se mi líbí tahle nová ještě víc.

Chceš sdílet stránky, která aktualizuje reklamy?

Stačí použít vlastní spouštěč Projectivy. Už nikdy neuvidíš reklamu. A můžeš si udělat domovskou obrazovku přesně tak, jak chceš.

Ano, když jsem šel do obchodu Google Play a zpět na domovskou obrazovku, opravilo se to samo. Díky