Zmatený, jak dostat novější uživatelské rozhraní na svůj shield

Právě jsem koupil štít a nemohu přijít na to, jak získat uživatelské rozhraní z tohoto článku:

Jsem v Kanadě, což by mělo dostat tuto aktualizaci. Potřebuji použít VPN a nastavit ji na USA? Tento bod byl pro mě velkým lákadlem, protože jsem nesnášel staré uživatelské rozhraní s kruhovými logy na levé straně.

Toto obrazovka mě přiměla používat projektivy. Na vaši otázku, myslím, že aktualizace a restart by měly stačit.

Je těžké se jich nezbavit. Stačí spustit aktualizace. Přeji si, abych se vrátil ke starému. Tohle je příšerné. Reklamy zasekávají systém, jsou vtíravé, nejsou vhodné pro děti, blokoval jsem stránky, které aktualizují reklamy na mém routeru a je to skvělé.

Aktualizujte systém i aplikace Google Play a dostanete to.

** Smích v Launcheru Projectivy

Jsem v Kanadě a vypadá to stejně. Stačí, když to necháte komunikovat s internetem a stáhnete všechny dostupné aktualizace.

Projectivy je skvělé… žádné reklamy na všech mých 5 zařízeních pro streamování Android, včetně Shield a CCWGTV po celém domě… všechno nastavené vypadá pěkně, minimalisticky a čistě.

Rozhodně stojí za stažení.

Díky. Šel jsem do Obchodu Google Play a když jsem se vrátil na hlavní obrazovku, změnilo se to. Takže si myslím, že nějak souvisí s cache, restart asi také pomohl.

Můj problém s tím starým byl, že se mi nelíbilo, jak ta kolečka loga dělají vše mimo středy, teď je tento nový mnohem lepší.

Můžeš sdílet stránky, která aktualizuje reklamy?

Stačí používat vlastnô upravený launcher Projectivy. Už nikdy neuvidíš reklamu. A můžeš si upravit domovskou obrazovku přesně tak, jak chceš.

Ano, když jsem šel do Obchodu Google Play a zpět na hlavní obrazovku, spravilo se to samo. Díky

Ano, to jsem udělal původně a neprošlo to hned, ale teď je to uspořádáno. Díky

androidtvwatsonfe-pa.googleapis.com

androidtvchannels-pa.googleapis.com

Také jsem vypnul automatické aktualizace v Google Play a aktualizuji všechno ručně. Pod žádných okolností nenechávám aktualizovat aplikace Android TV. Stále je nové rozhraní, ale jediná reklama je generická reklama YouTube. To funguje skvěle od prosince.

Stále běží výchozí spouštěč na pozadí?

Nemělo by, pokud nastavíte Projectivy jako výchozí. A je to mnohem svižnější, protože neprobíhá žádná reklama na banneru atd.