Právě jsem koupil štít a nemohu přijít na to, jak získat uživatelské rozhraní z tohoto článku:
Jsem v Kanadě, což by mělo dostat tuto aktualizaci. Potřebuji použít VPN a nastavit ji na USA? Tento bod byl pro mě velkým lákadlem, protože jsem nesnášel staré uživatelské rozhraní s kruhovými logy na levé straně.
Je těžké se jich nezbavit. Stačí spustit aktualizace. Přeji si, abych se vrátil ke starému. Tohle je příšerné. Reklamy zasekávají systém, jsou vtíravé, nejsou vhodné pro děti, blokoval jsem stránky, které aktualizují reklamy na mém routeru a je to skvělé.
Projectivy je skvělé… žádné reklamy na všech mých 5 zařízeních pro streamování Android, včetně Shield a CCWGTV po celém domě… všechno nastavené vypadá pěkně, minimalisticky a čistě.
Díky. Šel jsem do Obchodu Google Play a když jsem se vrátil na hlavní obrazovku, změnilo se to. Takže si myslím, že nějak souvisí s cache, restart asi také pomohl.
Můj problém s tím starým byl, že se mi nelíbilo, jak ta kolečka loga dělají vše mimo středy, teď je tento nový mnohem lepší.
Také jsem vypnul automatické aktualizace v Google Play a aktualizuji všechno ručně. Pod žádných okolností nenechávám aktualizovat aplikace Android TV. Stále je nové rozhraní, ale jediná reklama je generická reklama YouTube. To funguje skvěle od prosince.