Zkušenosti s placeným Surfshark VPN?

Ahoj všichni, Surfshark nabízí momentálně skvělou nabídku na předplatné a jsem na vážkách, jestli se přihlásit. Než tak učiním, zajímalo by mě, jestli někdo z vás používá placenou verzi a jaké jsou zkušenosti s připojením, rychlostí a datovým tokem? Nabízí „neomezený“ počet zařízení, což je tvrzení, kterému moc nevěřím, ale jaké jsou vaše zkušenosti? Přesvědčil jsem 5 svých bratranců, aby se připojili ke stejnému předplatnému, a chci přidat dalších 5, aby se náklady dělily mezi 10. Jakékoli informace nebo zpětná vazba jsou vítané.

Neomezené znamená méně než 200, tak si ujistěte, že to nebude rušit každý člověk, protože po 250+ uživatelích může být účet zablokován.

1. Neomezený počet zařízení znamená více OS zařízení, nikoli více Androidů nebo iOS.
  2. Tato nabídka 80 % atd. je past. Vraťte se o 2 měsíce zpět a nabídka tam bude.

Používám podobnou nabídku na 2 roky (už je to rok). Přihlášený na více než 10 zařízeních bez problémů.

Rychlost a lokality jsou skvělé, jediným problémem je automatické platění. Jakmile vyprší vaše období, pokud budete opatrní, bude vám příště strženo celé zaplacení.

Moje doporučení: prostě si to koupit a okamžitě zrušit automatické prodloužení.

Můžete hostovat vlastní VPN a vše, co budete potřebovat, je VPS od Digital Ocean za 4–7 USD/měsíc, a to je dokonce volitelné, protože si můžete vzít zdarma VPS od Oracle Cloud.

Jediným problémem je, že budete potřebovat technické znalosti, ale můžete najít někoho, kdo vám s tím pomůže.

Myslím, že Proton VPN je lepší!

Jen to držte pro sebe, jinak je to opravdu skvělá služba. Používám ji osobně.

Chápu. Nejsem si jistý, jestli jsem jen štěstí nebo co. Ale moje bezplatná VPN funguje skvěle.

Používám Surfshark více než rok a nikdy jsem neměl žádný problém, jediným nevýhodou je omezený přístup k serverům (kvůli zásahům našeho státu)
Moje aplikace Surfshark říká, že máte omezený přístup k serverům, protože je vaše internetové připojení omezené (což je něco, co náš stát rád dělá, zakazující věci bez důvodu) jinak je to levnější a lepší volba, Proton je nejlepší, ale drahý, Mullvad je také dobrý a Nord má problém s odpojováním, alespoň u mě.
Doporučení: používejte split tunneling (přidělte VPN k aplikacím, ke kterým chcete přistupovat přes VPN), protože nevím, jestli si VPN vede logy, a VPN může zaznamenávat všechno, co děláte na internetu (od vašich přihlašovacích údajů po informace z platební karty nebo cokoli online, co napíšete přes klávesnici).

Ahoj, v Pákistánu to s Surfsharkem není dobré, pákistánská vláda ho zakázala! Jako VPN je ale opravdu skvělé.

Surfshark je pevný – používám ho už tři roky. Klíčem je vědět, který server zvolit. Jen buďte opatrní, abyste se nezablokovali, protože pokud ho zneužíváte sdílením s ostatními, mohou vás přijít na to.

Většina VPN je vlastněná židovskými společnostmi, které špehují své uživatele, proto si vyberte správně. Udělejte si průzkum nejdříve.

Můžete si nastavit vlastní VPN pomocí OpenVPN na VPS. Zdarma, rychle a soukromě.

Řekl bych, že jít s Mullvadem.

Používám Windscribe placenou verzi. Podívejte se na ni. Také umožňuje neomezený počet zařízení.

Také se podívejte na Nord VPN.

Můj klient mi poskytl VPN, tak zkuste i tuto možnost.

Děkuji za tip, plánuji to mít mezi 10 námi. Jaké byly vaše zkušenosti s službou? Byla rychlá a skutečně neomezená? Měli jste možnost streamovat 4k FHD obsah přes VPN?

Děkuji za info, jaké byly vaše zkušenosti s službou v oblasti neomezené šířky pásma a připojení?

Určitě to udělám, plánuji platit sadapay a odblokovat si virtuální kartu jen při platbách. Pokud je zapnuté automatické obnovování a já ho chci prodloužit, budou mi načítat plnou částku?

Co chybělo Surfsharku ve srovnání s Protonem? Používám bezplatnou verzi Protonu, ale její placená verze je dražší než Surfshark.