Opětovně britské banky blokují naše platby. Tvrdí, že nás chrání, ale nemají problém vydávat kreditní karty nebo cokoli jiného, co jim přináší zisky na účet lidí.
Mě se to stalo také. Zavřel jsem si účet a řekl jsem jim proč.
Nenechají si vykládat, na co utrácíme své peníze.
Cože.
Moje banka mi zablokovala celý účet, když jsem převáděl peníze z mého HELOC na běžný účet a pak na Robinhood. Trvalo týdny, než jsem ho dostal zpět.
Další důvod, proč mám rád BTC. Když mě hodíte kamkoli do světa s ničím v kapse, budu se moci dostat ke svým penězům a nakládat s nimi podle svého.
Zákaznická služba NatWest mi řekla: “Nebojte se, že přijdete o všechny peníze,” když jsem musel volat, abych autorizoval platbu, úplná šaškárna.
Poslední dobou je Velká Británie překvapivě dystopická.. je to jako když říkají, že máme práva, a pak co se stalo ![]()
Zkuste Monzo. Na rozdíl od klasických bank je to přátelské k kryptoměnám a je to pouze online.
Pak vás budou bojkotovat…
Stále čtu takové příběhy od Evropské unie a MMF žádá Salvádor, aby přestal kupovat BTC…uhh, kupte víc.
Santander je dobrý, žádné problémy s nimi při nákupu kryptoměn na jakékoliv burze.
Možná to záleží na vaší historii (a dalších ukazatelích) s danou bankou, ale s Barclays jsem nikdy neměl problém.
Nikdy jsem neměl problém s Barclaysem a Coinbase. Poslal jsem a přijal hodně mezi nimi.
Barclays mi nikdy nedělal problémy. Také s Coinbase mám nejnižší poplatky.
Máte PayPal? Můžete na něj převest peníze a koupit Bitcoin tam.
Uveďte konkrétní banku, se kterou máte problém. Aspoň se pak dá sestavit seznam.
Banky musí dodržovat regulace FCA, takže problém s “všemi bankami” znamená problém FCA.
Moje banka je v pořádku, takže to není problém FCA.
Takové věci nesnáším. Ty banky jsou plné keců.
Včera byl na kryptoměnovém fóru příspěvek, který byl masivně napadán, protože tvrdil, že Evropa a Velká Británie jsou prostředí proti kryptoměnám kvůli regulacím proti defi, složitému zdanění a bankovním praktikám.
Příspěvek byl kritizován odpověďmi jako “to vypadá jako anti-Evropa propaganda” a “nikdy jsem neměl problém s britskými bankami”.
Nikdy nepřestane mě překvapovat, jak lidé normalizují to, co vlády, média a korporace dělají s nimi, jejich právy a svobodou.
A to jsou součástí důvodů, proč byl Bitcoin vytvořen.
Nationwide mi zablokovala účet a chce vědět o mých zůstatcích na Coinbase, 6 měsíců historie transakcí, veřejný klíč atd. To mě štvát! Nemám v plánu jim to říct. Proč to potřebují vědět, aby odblokovali můj účet!?!
Natwest mi můj účet nezablokovala.
Monzo umožňuje 10k, ale možná budete muset kontaktovat zákaznickou podporu, aby vám potvrdili, že víte, co je Bitcoin lol.
Používám CDC. Není to nejlevnější, ale peníze převádím na svůj účet CDC a za 5 minut jsou na místě.