Zdarma zdroje, o kterých nikdo neví

Už 6 let jsem na UF a vím, že nabízí studentům spoustu zdrojů, o kterých většina z nás neví.

Pamatuji si, že existuje nějaká stránka nebo program UF, který vám umožní naučit se nějaké dovednosti sám, ale upřímně si nepamatuji jaký :laughing:

Pokud víte o něčem, prosím, dejte vědět jména nebo odkazy. Myslel jsem, že by to mohlo být skvělé pro všechny zde.

Zdarma zdroje:

Učte se dovednosti a berte hodiny zdarma, pokud se přihlásíte přes LinkedIn Learning s vaším UF přihlášením

Zdarma nezávislé a klasické filmy na Kanopy s vaším Gatorlinkem a VPN, pokud jste mimo kampus

Zdarma předplatné New York Times

Je mi momentálně trochu unavené, abych vypisoval více, ale to jsou tři nejlepší, které často používám.

Centrum kariérního spojení má zdarma šatnu s obchodní profesionální oblečením, které si můžete NECHAT. Také mají zdarma profesionální fotografie a pomoc s životopisy.

Studijní právní pomoc v Reitz je velmi užitečná, pokud si myslíte, že byste mohli něco využít! Mají také notáře!

Zdarma poradna CWC

(Možná to je známo)

Není možné, že by byl zdarma Gatorade v nemocnici?

Podívejte se na UF aplikace. Je k dispozici spousta programů.

Můžete si také předplatit Wall Street Journal zdarma! Spolu s NYT.

Coursera vám umožní získat některé certifikáty zdarma pomocí vašeho UF přihlášení.

Involvement Team (odkaz) se schází se studenty individuálně, aby hovořil o jejich zájmech a sestavil seznam organizací na kampusu, kterým by se student mohl chtít účastnit.

Úřední hodiny jsou většinou pondělí-pátek od 10 do 16 hodin, studenti mohou přijít nebo si naplánovat schůzku a setkat se s členem a probrat, do čeho se chtějí zapojit v kampusu.

Setkání s Involvement Team je skvělý způsob, jak najít, připojit se a spojit se se svou komunitou na UF!

UF Tool Library

Vždy jsem chtěl dělat some šicí projekty. Mohl bych se podívat na šicí stroj.

Školení na sociální média?

Školení na sociální média

Bruh jsem přihlášen přes svůj UF účet na LinkedIn, ale stejně musím platit

Můžete si půjčit vybavení (elektrické nářadí, šicí stroj, kamery, mikrofony, herní konzole) z knihovny George Smathers

UF stále platí za Kanopy? Myslel jsem, že přestali

LinkedIn Learning je zdarma https://training.it.ufl.edu/linkedin/

V době pandemie byly odstraněny stojany s Gatorade :expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face: Už jsem naštvaný od té doby, co jsem to zjistil, a myslím, že bychom měli mít nižší školné kvůli tomu. KDE JE MŮJ ZDARMA GATORADE? UF VYNÁLEZCE GATORADE???

Jaký mají redditoři smysl pro kondomy?

Také tampony a vložky.

Můžeme získat slevu na Adobe Creative Cloud (který obsahuje Photoshop)?