Zdá se, že OpenVPN GUI není nainstalováno. Co mohu dělat?

Ahoj,

Chtěl bych požádat o vaši pomoc. Dlouhou dobu používáme starejší verzi OpenVPN (v2.2.2). Fungovala dobře, ale chtěli jsme zjednodušit verze a upgradovali na 2.3.7, což je poslední verze, která funguje s naším podstandardním souborovým serverem. Odinstaloval jsem předchozí verzi, restartoval počítač a poté nainstaloval verzi 2.3.7 I603 pro 64bitový systém. Pak když jsem se snažil spustit aplikaci ze složky bin, uvedlo to, že GUI nebylo nalezeno nebo běží, a odkazovalo na registr. Zkontroloval jsem editor registrů a nenašel žádnou složku OpenVPN GUI… Odinstaloval jsem a znovu nainstaloval a problém je stále stejný. Na mém vlastním počítači to fungovalo dobře, když jsem to dělal v roce 2021. Co jsem udělal špatně teď? Děkuji!

Chybová hláška

Editor registru

verze, kterou jsem použil pro nedávnou neúspěšnou instalaci na systém Win 10 64-bit

Přesná chybová hláška by pravděpodobně napověděla poloviční odpověď na toto téma.

AnyDesk mě předtím vykopnul, než jsem se mohl udělat screenshot :frowning:

Aktualizoval jsem příspěvek s chybovou hláškou.

Znovu jsem odinstaloval OpenVPN, smazal složku OpenVPN GUI ze složky HLKEY USER v registru, znovu nainstaloval, problém je stejný. :((( pokaždé jsem restartoval notebook…

Chybová hláška o neschopnosti vytvořit registry klíče se zdá být problémem oprávnění systému Windows. Zkuste spustit soubor jako správce, jestli to pomůže programu překonat tento problém. Jde o problém s oprávněními ve vašem systému.

Děkuji moc!! :slight_smile: - hloupá otázka - zapisuje GUI složku do registru při instalaci nebo při prvním spuštění?