Spustil jsem to před více než rokem, když jsem chtěl hrát s nějakými hrami, a chci zkusit Princess Connect, ale zasekává se mi na následujícím obrázku. Nevím proč; dělá to u každé hry, na kterou kliknu.
Vím, že je to jen “nelze se připojit”, ale podle mého názoru servery nejsou dole nebo tak něco. Je to proto, že jsem mimo Japonsko? Nepamatuji si, že bych předtím potřeboval VPN.
Osobně jsem VPN nepoužíval, jen jdi na stránku Priconne:
Na stránce by měl být logo DMM spolu s logy App Store, kliknutím se dostaneš na oficiální stránku Priconne DMM. Klikni na růžové tlačítko a budou tam dvě možnosti. Jedna pro stažení DMM klienta a druhá pro instalaci hry po nainstalování DMM.
Vyber druhou možnost, s běžícím DMM, a systém tě požádá o instalaci, čímž obejdeš stránku obchodu.
Pro první spuštění potřebuješ VPN do Japonska.
Klikni na “Myゲーム” na levém panelu, přímo pod svým avatarem.
Měly by být vypsány všechny hry, které jsou aktuálně připojeny k tvému DMM účtu. Pokud tam ještě nejsou, půjď a postupuj podle kroků, které popsal první člověk v této diskusi.
Hry můžeš také spustit přímo odtud, tím že najedeš myší na ikonu a klikneš na oranžové tlačítko.
Ne, potřebuješ VPN, zkoušel jsem to a nešlo to, tak jsem to vzdal, ale možná budeš mít větší štěstí, pokud umíš manipulovat s VPN a podobně.
Super; začíná se to stáhat, takže si myslím, že to půjde. Díky.
Jako když jsem to poprvé nastavoval, nebo pokaždé, když to používám?
Pouze jednou, s VPN máš přístup na stránku obchodu a můžeš si přidat tuto hru do své knihovny. Po té ji už můžeš hrát bez VPN.