Zaseknuto na kliknutí na start, máte nějaké triky na opravu.
Nevím, jestli to opravi problém všem, ale musel jsem vypnout VPN pro Naraka.
Používám NordVPN, takže jsem šel do Nastavení > Rozdělené tunelování a přidal NarakaBladepoint na seznam “Zakázat VPN pro vybrané aplikace.”
Po tom jsem se dokázal dostat přes obrazovku “Tap to Start”.
Snad to pomůže některým z vás!
Hráči PS5 mají stejný problém.
Dříve jsem hrál toto na PC před několika měsíci, ale po náhodné aktualizaci se to zaseklo na kliknutí na start. Proto jsem se vrátil na Xbox, protože tam to funguje bez problémů. Ale teď chci zpět na PC, ale po kliknutí na start je jen tady a nic. Nainstaloval jsem to několikrát na různých discích, používal Windows 10 i 11, aktualizoval všechny ovladače i OS a stále nic. Máte někdo tento problém nebo nějaký trik, jak to opravit?
Já to samé na PS5, udělal jsem všechno, nic nezabralo.
Zkuste to nainstalovat na SSD, pokud máte HDD, SSD je pro tuto hru nutností. S novými 3D lobby může docházet k ještě delším načítacím časům na této obrazovce, myslím si to tak.
Stáhněte si tento https://www.gearupbooster.com/, vyberte naraka a spusťte to přímo z softwaru. Dej vědět, jak to dopadlo! ![]()
Musíš to zablokovat, ne?
Vypni VPN, oni blokují běžné VPN.
Funguje to opravdu s boosterem… Děkuji.. hra dřív potřebovala VPN, aby fungovala, ale s vysokým pingem, ale s boosterem to fungovalo dobře… ale pokud víš, proč hra potřebuje VPN, rád bych to věděl, protože je to opravdu otravné.