Myslím, že zákaznické číslo, které hledáte, je vzadu na vaší platební kartě.
Pravděpodobně přeposuzují službu a linky jsou stále vypínány.
To může stát za pokus, protože Nighthawk nepodporuje pásmo 13 od Verizon.
Nechtějí snad vracet router, když ho zrušíte?
Ano, to je přesně to, co jsem zažil. Je to vždy “24-48 hodin” a musíte opět kontaktovat technika. Ale technika se vám skutečně nedostane a po 48 (nebo dokonce 72) hodinách nic neslyšíte. Musíte se s nimi znovu spojit přes chat.
Dělali něco, aby zabránili vrácení platby?
Díky, bojím se, že internetové společnosti jsou většinou podvody, ale tento podvod bude bolet, protože jsme do toho už vložili 400 dolarů za poplatek za členství a první fakturu, přičemž jsme ani nedostali celý měsíc služby.
Zkusím Visible, třeba nás zase nevymažou.
Právě jsem zavolal do banky a řekl jim, aby je nenechali nic strhnout.
Potřebuji internet, objednal jsem SIM od Visible Wireless, měla by dorazit dneska. Někteří mi ji doporučují, budu používat Nomadův router, dokud nám internet neopraví nebo nám nevrátí peníze. Pokud mě nebudou kontaktovat, zavolám bance a řeknu jim, aby nic nestrhávali, a budu používat jejich router s Visible Wireless.
Ne. Objednal jsem jejich Red plán a nedostali jsme nic celý měsíc. Po přečtení o tom, že ostatní už měli podobné zkušenosti a jejich služba je vypnuta, jsem jim neustále říkal, ať zruší objednávku a vrátí mi peníze, než budu platit za druhý měsíc.
Ignorovali mě a několikrát mě požádali o zrušení objednávky a vrácení peněz, tak jsem zavolal Amex a požádal o chargeback a řekl jim, ať blokují jakékoli pokusy o platbu. Najednou mi přišla zásilka s sledovacím číslem, a když jsem odmítl balík, na sociálních sítích jsem dostal zprávu od zástupce: “Proč jsi to udělal?”
Všichni tito poskytovatelé “neomezených” služeb jsou podvody a rychle zanikají.
Zkoušel jsem nějakou firmu nazvanou AORWireless, a ten člověk mi poslal Visible SIM s černým fixem přes něj lol. O měsíc později zkrachovali a poslali email z Gmailu všem zákazníkům, že zavírají obchod bez BCC.
Někteří lidé podle mých znalostí se od Visible nedostali odříznutí. Slyšel jsem, že pokud je oblast přetížená, sníží to rychlost na 5 Mbps.
Nemám tušení, jestli lze odemykat Nomadův router, aby šlo změnit IMEI nebo ne. Ten, co mám, je nějaký neznámý typ, o kterém jsem nenašel žádné informace, takže jsem ani nezkoušel vložit do něj SIM od Visible. Ale měl jsem možnost tetherovat telefon Visible k Raspberry Pi, který mám tady.
Každý internet je lepší než žádný a za 40 dolarů měsíčně to zvládneme. Díky za pomoc!
Ano, ten můj je RoHs. Udělal jsem si nějaký výzkum, měl by to být otevřený router, ale jsem si jistý, že Nomad na něm asi něco udělal. Mám starý Netgear Nighthawk router od kamaráda, který mi dal před časem, a pokud se mi nepodaří rozjet Nomadův router, použiji ten starý Netgear.