Zákaznická podpora Nomad internetu

Má někdo telefonní číslo na zákaznickou podporu Nomad internetu? Můj služba fungovala skvěle téměř měsíc, ale teď z nějakého důvodu nic nenačítá ani nevyhledává. Můžu je kontaktovat pouze e-mailem, ale chci mluvit s někým telefonicky, protože pokud mě omezili, nejsem zrovna přátelský, protože jsem šel do plánu Deep Red, který je opravdu nazýván neomezeným bez omezení rychlosti.

Hledej na tomto subredditu Nomad. Podvod, vždycky to tak bylo. Vrať to a hroz, že si stěžuješ, pokud nevezmou to jejich šmejd. Nikdy neměli telefonní číslo a tvrdí, že je to kvůli pandemii.

Okamžitě utéct. Zrušit a utéct.

Nomad tě neomezil, Verizon ti zrušil účet.

Reselleři porušují podmínky operátora několika způsoby a občas je chytí a zruší účet. Nomad ti pošle novou SIM kartu na nový účet, která bude fungovat, dokud nebude opět zablokována.

Na Facebooku je skupina Nomad, můžeš se tam s někým spojit.

Člověče. Lidé by se měli víc učit o těchto společnostech :man_facepalming:t3:

Kotev Nomad. Vrať jejich věci, požaduj náhradu za zařízení a službu, a kup si Netgear Nighthawk M1 a přejdi na Visible Wireless a vlož SIM kartu do Nighthawku. 25 dolarů měsíčně a většina lidí s tím má 0 problémů.
Visible Wireless je MVNO od Verizon.

Nomad mi stále funguje na Deep Red. Už čtyři měsíce. “Funguje” je subjektivní… Moje první SIM od nich perfektně fungovala pár dní, pak se vůbec nespojila. Druhá SIM, kterou poslali, zatím funguje, i když služba je super pomalá (trvale pod 1 Mbit). Ale je stabilní. pokrčí rameny

Mám tetherovaný telefon Visible k Raspberry Pi, který dostává mnohem rychlejší připojení ze stejných věží, ke kterým se připojuje Nomad, takže pravděpodobně brzy vrátím Nomad zařízení. Je to záložní, ale je to příliš drahé na to, co služba nabízí.
Jen jsem chtěl přidat příspěvek “Nomad není úplný podvod,” i když jejich služba je špatná a je to na prd, že se s nimi jedná pouze přes chat na jejich webu.

Na Redditu před koupí vždy hledám informace kvůli Nomad. Naštěstí jsem nepřišel o žádné peníze na ty podvodníky.

Připoj se k této skupině a pošli zprávu Robynovi.

Nemají telefonní číslo, spekuluji, že prodávají předplacené mobilní služby a používají SIM karty s Wi-Fi modemy. Skrytým tajemstvím je, že mobilní operátoři mají velké problémy s monitorováním používání přes Wi-Fi modemy, které se připojují k mobilním věžím, ale mají běžnou domácí adresu, kde někdo bydli v Newarku, NJ :slight_smile:

Obavám se, že jsem našel číslo, zavolal jsem na něj a dostal jsem nesmysl, že kvůli sociálním vzdálenostem se s nimi nemůžu telefonicky spojit.

Těžko mi dají jakoukoli refundaci, když zruším, protože to je to, co chci udělat.

telefonní číslo, které hledáte, je na

Máte na mysli jméno nebo odkaz? Jediná věc, kterou jsem našel, je stránka “Nomad Internet Class Action Lawsuit”.

Je to jediná věc, která měla nějakou hodnotu při vyhledávání a sledování filmů, všechno ostatní, co jsme zkoušeli, je na prd. Fungovalo to skvěle, dokud se dnes něco nestalo.

Zvažuju, že bych jen použil Nomadův router a udělal to tak. Zaplatili jsme za router, když odstraním jejich SIM a vložím novou, může to fungovat.

Jayden je podvodník a ví to.

Vypadá to, že nejdřív pošlou vysokorychlostní data SIM, aby vás překročili přes 7denní zkušební období, a pak pošlou pomalejší SIM, protože vědí, že nemůžete požadovat refundaci. Dáme jim šanci, aby nám poslali novou SIM, pokud to neudělají, zrušíme je a přejdeme na Visible Wireless nebo něco jiného.

To je úžasné ospravedlnění: “Nemůžeme s vámi být na telefonu kvůli požadavkům na sociální vzdálenost.” Věřte mi, není tam žádné nacpané call centrum.

Mám pocit, že jednou čelí kolektivní žalobě nebo něčemu horšímu.

Bohužel jsem začal se stejným problémem jako ty na začátku pandemie. Zdá se, že fungovali celkem dobře, dokud nezačali všichni používat data, jak inzerovali. Hodně zákazníků bylo deaktivováno.

Nahlásil jsem je FCC, ale uvidíme, jestli to něco udělá.