Takže většinu času jsem online a dělám nějaké legrační věci a nechci po sobě zanechat žádnou stopu. Hlavně používám VPN službu, která mi zamíchá IP adresu a nastavím si místo na jinou zemi. VPN zapínám jen v určitých situacích. Nechci zveřejnit svou skutečnou IP a chci být co nejvíce anonymní. Jsou VPN zcela nepřetržitelné i pro policii? Jsem jen opravdu zvědavý.
To bude záležet na tom, jestli VPN poskytovatel, kterého používáš, uchovává záznamy o aktivitách nebo ne. Pokud ano, policie může požadovat, aby tyto záznamy vydali, a pak budou moci přijít na to, kdo co dělal. Uvědom si, že není žádný způsob, jak si být naprosto jistý, že VPN poskytovatel neuchovává záznamy; musíš jim věřit na slovo, a v minulosti už byly VPN poskytovatelé přistiženi, že lhali o tom, že záznamy neuchovávají.
Nespoléhal bych na to, že jsou neprůstřelné, ale je to mnohem těžší sledovat. Pokud se nehlásíš ke svým osobním účtům, které by tě mohly identifikovat, mělo by být pro ně složité tě sledovat, pokud VPN poskytovatel nezveřejní záznamy.
Musíš si zakoupit VPN, která neuchovává záznamy. Pak je potřeba nastavit kill switch, aby se při výpadku VPN přerušila internetová spojení. Můžeš také naprogramovat VPN, aby zavřela všechny běžící aplikace při výpadku připojení. Například když torrentuji, nastavím, aby utorrent se zavřel, pokud VPN vypoví službu.
Jakákoli spojení jsou trackovatelná do té doby, než stroje a lidé přestanou zaznamenávat, kam se napojili.