Jsem v SoCal, přemýšlím o pořízení YouTube tv + league pass, abych mohl sledovat zápasy Warriors zaznamenané po práci. Je toto jediný možný způsob mimo síť od NBC Sports Bay Area?
Nemyslím si, že budete mít přístup k NBCSBA ze SoCal. Všechny “lokální” kanály na YTTV jsou založené na vašem fakturačním PSČ. Pokud máte kamaráda tady nahoře, mohl by být jejich oficiální fakturační adresa. Ale nejsem si jistý, zda kontrolují i IP adresy. Pokud ano, zablokují vás na základě IP mimo oblast. Můžete je obejít pomocí VPN.
Jsem si jistý, že to je na základě dohody NBC s NBA; jinak by NBCSBA mohl přitáhnout spoustu diváků na národní úrovni a dokonce i mezinárodně pro populární tým jako Dubs.
Je to nepříjemné. Můžete zvážit “zdrojové” streamy zdarma.
To je přesně to, co dělám. Funguje to dobře.
Teď žiji v SoCal a to je, co dělám.
Je to pouze problém, když hrajeme proti Lakers nebo Clippers, ale historicky většina těchto zápasů byla vysílána na národní TV, takže to nebyl problém… nejsem si jistý letošním harmonogramem.
Pokud byste si mohli koupit League Pass jako doplněk k něčemu jinému, co máte, musíte získat místní vysílání, můžete získat Peacock a Max, aby se doplnily národní zápasy. Můžete to udělat i s Hulu balíčkem na živé TV, ale nejsem si jistý, jestli mají League Pass jako doplněk.
YouTubeTV má nejlepší rozhraní, možnost nahrávání a je téměř stoprocentně spolehlivý na vysílání, ale ta cena je skoro nepřijatelná, pokud sledujete pouze zápasy Warriors.
Žiji mimo stát, mám YouTube TV a NBA League Pass přes něj. Nedostanete celý časový kanál (žádné předzápasové a pozápasové přenosy), ale budete mít možnost sledovat zápas přes Warriors stream (NBC Bay Area), stream soupeře a NBA TV stream.
Mějte na paměti lokální blackouty. YTTV by doplnilo LP tím, že by vám poskytlo přístup k národně vysílaným zápasům, a věřím, že zápasy proti Lakers, protože tyto zápasy by byly blackoutované. I věřím, že Clippervision je oddělená od YTTV. A jak již uvedl jeden z předchozích uživatelů, neměli byste být schopni získat NBCSBA přenos pro tyto zápasy, pokud vaše fakturační PSČ není v oblasti zálivu.
Pokud chcete získat místní vysílání s Bobem a Kelenna, a NBA TV, a jste mimo oblast zálivu, vše, co potřebujete, je League Pass. Můžete se na to přihlásit bez YTTV.
Výhodou YTTV je možnost sledovat národně vysílané zápasy (ESPN, TNT atd.) a (velká výhoda) nahrávat zápasy. Protože jste zmínil sledování zaznamenaných zápasů po práci, toto je vaše nejlepší řešení. Je to s výraznou cenou, ale funguje to velmi spolehlivě.
Nemohl bych přes League Pass získat přenos NBCSBA?
Máte pravdu, že fakturační adresa nestačí. Někdy mě YouTube TV požádá, abych potvrdil svou polohu přes mobilní aplikaci.
VPN nebude fungovat. Pro geo blokovaný obsah vás YouTube TV donutí povolit GPS na jakémkoli dostupném zařízení a pokud si dobře pamatuji, bude vás požadovat potvrzení polohy na telefonu, i když vaše streamovací zařízení GPS nemá.
Možná existuje obcházení, ale bude to dost technické.
Nevím na tohle otázku. Nikdy jsem neměl League Pass.
Měli byste si být schopni vybrat mezi přenosem Warriors nebo přenosem soupeře.
Pokud je to zápas NBATV, je to podle toho, kdo komentuje zápas na NBATV nebo jaký přenos si vyberou.
Zápasy Warriors/Clippers a Warriors/Lakers budou na League Pass blacked out a můžete je sledovat jen na TV sítích Clippers nebo Lakers.
Dobrá poznámka.
Co VPN s serverem v oblasti zálivu? Takto streamuji některý mezinárodní obsah — výběrem VPN serveru v té zemi.
Zkoušel jsem to pouze při cestování, když jsem sledoval zápasy Niners na počítači (spouštím VPN na domácí síti, takže IP je mimo můj dům), ale YouTube TV nespoléhá na Geo-IP cílení pro blackouty, pouze na GPS podle zjištění. Někdo může mít nějaké řešení, ale já ho nenašel.