Nedávno jsem změnil router s Virgin Media (hub3 na hub5) jako součást mého balíčku služeb. Balíček mi dává 1 Gbps a po instalaci jsem testoval a vše fungovalo dobře. Po dvou měsících je průměrná rychlost stahování 180 Mbps. Virgin Media poslali technika, aby se podíval na síť, našel několik problémů s kabely a opravil je, ale to problém nevyřešilo, protože rychlost stahování je stále kolem 180 Mbps.
Technik testoval router a výsledky uváděly, že bych měl dostávat rychlosti, za které platím od Virgin Media.
Testoval jsem Xbox s více kabely a výsledek je stále stejný.
Resetoval jsem svou konzoli.
Zkoušel jsem různé MAC adresy.
Zkoušel jsem alternativní porty.
Mluvil jsem s někým přes web chat podporu Xboxu a ten problém nedokáže identifikovat.
Jsem bez nápadů, prosím, pomozte.
Vítejte na r/XboxSupport.
Původní postéři mohou udělit “helpful user points” komentářem v přímé odpovědi na jakýkoli komentář pomocí příkazu:
!thanks
Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu.
Zmínil jste použití “více kabelů”, takže to zní, že jste již připojili konzoli přímo k Hubu přes Ethernet? (pokud ne, udělejte tak, abyste vyloučili problémy s WiFi připojením)
Pak vás zajímá, zda dosahujete rychlosti stahování 180 Mbps přes služby jako Ookla’s speedtest.net, nebo jestli se odkazujete na rychlosti stahování při stahování her a aktualizací?
Možná je to jen přetížený server nebo něco podobného. Jen proto, že máte 1000 megový kanál, neznamená, že vše všude poběží na 1000 megů. To je velký faktor, proč ISP inzerují rychlosti jako AŽ tolik megů.
Pokud spustíte testy rychlosti na jiných zařízeních a dosahujete rychlejších výsledků, pravděpodobně je problém se servery Xboxu.
Stále tvůj problém přetrvává, OP?
To bylo, když jsem spouštěl testy rychlosti přes nastavení sítě Xbox.
Omlouvám se, že jsem si nebyl vědom, že to může být chyba serverů Xboxu. Mám dnes podobný problém jako OP. Průměrně jsem měl velmi dobré rychlosti mezi 200-300 a dnes jsem se nedostal ani ke 3. Šílí to. Všechna ostatní zařízení mají nejlepší možnou rychlost.
Myslím, že problém byl snad vyřešen. Může to být chyba Xbox serverů (jak někdo zmínil).
Po zveřejnění tohoto vlákna jsem se rozhodl otestovat svůj Xbox u kamaráda, jestli bude mít stejný problém na jiné síti. Udělal jsem test rychlosti (opět kabelem) a dostal jsem kolem 160 Mbps, což bylo málo. Můj kamarád byl zmatený, tak chtěl otestovat svůj Xbox Series S a dostal 140 Mbps. Poté zkusil stáhnout hru z obchodu a jeho rychlost stahování byla kolem 400 Mbps. Rozhodl jsem se udělat to samé na své síti a dosáhl jsem rychlostí kolem 800 Mbps, i když výsledky testů rychlosti stále ukazovaly 180 Mbps. Upřímně, byl jsem dost naštvaný sám na sebe, že jsem to nezjistil dříve.
Od té doby jsem prováděl testy rychlosti a někdy ukazují, že Xbox má kolem 1000 Mbps, jindy mezi 150-180 Mbps, takže zkouším stáhnout další hru a zatím jsou rychlosti stále kolem 800 Mbps.
Myslím, že to může být chyba, která byla součástí nejnovější aktualizace Xboxu, protože jedna z oprav se týkala problémů s připojením k síti.
To zní jako úzké místo ve vaší připojení k serverům Xbox v regionu nebo omezení způsobené samotnou konfigurací serverů. Například připojení k serverům Xbox může být ovlivněno: vzdáleností (jak daleko jste od serverů), trasou (jakou síť mají servery a jaké má vaše ISP peeringové uspořádání); a zatížením (kolik lidí využívá servery ve stejnou dobu). Tyto věci se mohou měnit v čase - například změnou uspořádání datových center nebo podle toho, kdy testujete, jestli je právě více nebo méně přetížené.
Pokud chcete ověřit kapacitu stahování/nahrávání své konzole, můžete zkusit speedtest.net nebo speed test poskytnutý od vašeho ISP, abyste minimalizovali proměnné mimo kontrolu Xbox serverů.