Windscribe a Qbittorrent nefungují přiřazení

Právě jsem se přihlásil k vlastnímu plánu a chtěl jsem přiřadit Windscribe a Qbittorrent, ale když jdu na síťové rozhraní, není tam „Windscribe ikev2“ nebo něco podobného. Zkoušel jsem restartovat počítač, stáhnout starší verzi Qbittorentu, ale stále nic. Nějaké tipy? (Jsem na Macu)

Musíte nastavit záložku Připojení v aplikaci Windscribe, VPN protokol změnit z Automatického na Manuální, vybrat ikev2, připojit se k serveru a pak otevřít Qbittorrent a přejít do pokročilých nastavení, pak přiřadit ikev2.

Stačí povolit bránu firewall na klientovi pro Windows a bude to stejné. Není žádný skutečný přínos pokusit se přiřadit Qbittorrent k připojení Windscribe, pokud nejste ve velmi vzácném scénáři, kdy máte současně aktivních více síťových připojení. Funkce brány firewall blokuje veškerý provoz, který nepoužívá šifrovaný tunel, pokud nenastavíte rozdělené tunelování.

Pořád to tam není :confused:

Ó, ty jsi na Macu, pravděpodobně se nazývají jinak, pravděpodobně tun0 nebo něco takového.

Edit: Nejsem na Macu, tak ti nemohu pomoci, přečti si tento příspěvek https://www.reddit.com/r/VPNTorrents/comments/hbporg/how_to_bind_qbittorrent_and_nord_vpn_on_mac/

"Myslím, že jsem to přišel na to! Všiml jsem si, že qbittorent bude stahovat pouze tehdy, když vyberu správný adaptér.

1. proveď ifconfig

2. Zapni VPN

3. qbittorent → preference → Pokročilé → Síťové rozhraní

4. je tu rozbalovací menu lo0, en1, awdl0, utun0, utun1, utun2, utun3, utun4 atd. TYTO jsou síťové adaptéry

5. proveď další ifconfig, měly by být nějaké změny mezi oběma ifconfigs

5.1) náhodně vyber síťový adaptér, restartuj qbittorent pokaždé. Bude začít stahovat pouze tehdy, když přiřadíš správný adaptér.

1. můžeš otestovat vypnutím klienta VPN a zkontrolovat, zda se vypne klient torrentu"

Mockrát děkuji! Velmi mi pomohli.