Web síť pro manuální aktivaci je nyní funkční na..
Dan, jsi úžasný. To je velice oceňováno. Pokud bys chtěl zřídit PayPal nebo něco podobného, aby nám přispěli na servery a hostingové poplatky, rád přispěji.
Jsem tak šťastný, že mohu znovu používat software po přestavbě mého notebooku. Nic na trhu se nedá srovnat s VideoReDo. Velice děkuji za udržování aktivační stránky.
Skvělé, děkuji, Dan ![]()
Otázka: Chci si příští rok koupit nový počítač, víte, jak dlouho bude tento web funkční? Je také možné přesunout/reaktivovat po výměně počítače znovu?
Jsem zákazníkem VRD od V3 a všechny aktualizace provádím na aktuální V6, zatím nevidím žádného konkurenta VRD.
Díky, Dane. Vaše trvalá podpora je velmi oceňována.
Díky moc. Majitelova rodina by vám měla jen předat práva na software, abyste ho mohl prodávat sám.
Dane, rád bych také vyjádřil své díky za vaše úsilí a umožnění nám všem pokračovat v používání tohoto skvělého softwaru. Používám ho především k odstraňování televizních reklam a nenalezl jsem nic lepšího.
Díky, Dane! To je celkem pěkný vánoční dárek, který jste nám daroval!
Díky, Dane, skvělé, že opět funguje aktivace VideoReDo.
Moc děkuji. Bůh tě žehnej, Dane, dnes i navždy. Rád bych i přispěl.
Díky! Díky! Díky!
Předpokládám, že jsem vždy klikl na možnost NE pro kontrolu aktualizací VideoRedo a dnes jsem zjistil smutnou zprávu - když jsem se chystal nahrát ho na nový počítač. To je smutný příběh, ale děkuji, Dane, že jsi umožnil, aby to pokračovalo. Pravidelně používám VDR a velmi bych ho postrádal. Webová stránka s aktivací a instrukce v tomto vlákně mi skvěle fungovaly. Děkuji za jejich sestavení.
Dane, jen opakuji komentáře axemanozh. Videoredo je stále nejlepší program - právě teď upravuji a konvertuji na wtv se všemi metadaty - co jiného to umí!
Žiji v naději, že v budoucnu tento program znovu povstane z popela - je prostě příliš dobrý na to, aby zemřel.
RIP, Dan R.
Nainstaloval jsem si Windows 11 na svůj notebook a VideoReDo funguje znovu. Velké díky, Dane, za vaše úsilí udržet tak skvělý program naživu.
Dane, je mi líto, že váš partner již není mezi námi. VRD je nejlepší program na rychlou úpravu zaznamenaných TV pořadů. Mohu použít manuální stránku pro aktivaci VRD 5 na mém novém počítači se systémem Windows 11. Nejprve jsem měl problém, protože jsem nezadával své jméno přesně tak, jak jsem ho zadal při koupi. Když jsem to opravil a použil původní 60místný aktivační kód, obdržel jsem uživatelský token a systémové ID pro vložení na https://www.videoredo.online stránku.
Díky, Dane! Podařilo se mi znovu nainstalovat V6 na jiném počítači po nalezení tohoto vlákna na Redditu a ikony aktivace!
Děkuji, pane!
Otázka, generuje tento aktivace tokeny odlišně od původní stránky? Minulý rok (kdy bylo možné pouze manuální aktivace), jsem uložil User a System ID. Při zadání obou se zobrazí chyba “Error! Invalid System Id”
Hodnoty “User Token” a “System ID” se zobrazují v aplikaci VideoRedo během instalace? Momentálně používám aktivovanou verzi VRD6, ale v budoucnu bych mohl nainstalovat VRD6 na jiný počítač. Mám zálohu aktivačního klíče ve formátu xxxxxx-xxxxxx-xxxxxx-xxxxxx-xxxxxx-xxxxxx-xxxxxx-xxxxxx-xxxxxx-xxxxxx od doby, kdy jsem VRD6 koupil.
Dane, jsi borec!! Velké díky! Podařilo se mi najít svůj starý klíč V6 a nainstalovat/validovat ho na mém novém PC!
Dane, jsi skvělý! Velice si vážím tvé podpory, že systém VDR stále běží pro nás uživatele. Téměř jsem se rozplakal, když jsem nemohl aktivovat při čisté instalaci Windows 11. Na zdraví! Teresa
Právě jsem to zkusil. Nepřijímá User token a System ID zobrazené na obrazovce VideoReDo TVSuite. Používám to už léta, ale přestal to fungovat. Máte nějaké nápady?