Ahoj lidi, žiji v Íránu (přísně omezený a cenzurovaný internet). Warp+ je pro nás vždy dobrou volbou.. Můžu se snadno připojit na svém PC a notebooku přes oficiální appku CloudFlare. Přestože na té stejný síti, nemůžu se připojit na svůj iPhone (14 Promax, 16.5). Aktivoval jsem Warp+ na telefonu. Vidím logo warp+ nahoře na přepínači na telefonu, ale vždy zůstává ve stavu připojování, navíc jsem appku několikrát přeinstaloval, i když problém existuje i na mém posledním telefonu 13 Promax… Zkoušel jsem i Android se stejným účtem a stejnou sítí, ale nic nefunguje…
zábavné, mám opak, na telefonu funguje, na počítači ne
Někdy se mi to taky stává, pak přepnu na mobilní data, zase to funguje. Poslední řešení mé Wi-Fi sítě je změnit DNS na Cloudflare tunel DNS.
Dobře bráško, jdi do nastavení sekce připojení sítě, klikni na resetovat bezpečnostní klíče (můžeš mít aktivní jiný VPN). Pak se znovu připoj přes Wi-Fi.
připojit k jinému VPN - nastavení warp - nastavení připojení - resetovat bezpečnostní klíče - připojit
Použij Oblivion desktop, vyhledat na GitHub, je to Warp Plus a je úplně zdarma, taky si můžeš změnit IP.
Nastavil jsem DNS na routeru na 1.1.1.1, stále to nefunguje, dokonce když mám na telefonu DNS mode 1.1.1.1, ukazuje připojeno, ale pod tím je napsáno, že je problém. Když nastavím DNS přes HTTP nebo TLS na PC, taky to nefunguje.
Ahoj, přesně, chvilku jsem na to hrabal, objevils to! Díky, Saide!
Díky, kámo, funguje skvěle, tvrdá cenzura v Íránu…
Nejprve jsem nastavil DNS v CF’s zero trust → Gateway → DNS lokalitu, pak jsem ty nově vytvořené DNS přidal do routeru.
Já jako Íránec to také mám těžké.
Totálně funguje! Díky, kámo!
Odpojil jsem to na iPhonu a teď se to už vůbec nepřipojuje ![]()
Ale odpojil jsem🥲 a už se nemohu připojit, můj ISP mi dává dynamickou IP, mám ji nastavovat na DNS v Gateway pokaždé, když se změní IP?
Pro PC jsem se s tím také setkal, tak jsem vytvořil bat soubor na změnu DNS, když se nemohu připojit k warp.
Na iPhonu se připojuji k Windscribe a pak resetuji klíč šifrování v aplikaci 1.1.1.1. Funguje bezvadně👌🏻
Super, že jsi svůj problém vyřešil!