Vzhledem k tomu, že jsme všichni majiteli podniků a měli bychom se zajímat o kybernetickou bezpečnost, myslíte si, že bychom měli investovat do něčeho, jako je Nord VPN?
Toto je profesionální fórum pro odborníky, proto prosím udržujte své komentáře profesionální
- Šikanování, nenávistné řeči, trolling nebo anti-Realtor příspěvky nebudou tolerovány a budou ihned zabanovány bez varování. (… a nezačínejte s trolly, máte na práci lepší věci)
- Nábor, seberozvoj nebo hledání doporučení je striktně zakázáno, včetně soukromých zpráv.
- Radit pouze v rámci svých znalostí a odbornosti. Etický kodex platí i zde. Pokud nejste makléř, právník nebo daňový odborník, nehraje si na jednoho.
- Dodržujte pravidla a prosím nahlaste ty, kteří je porušují.
Jsem robot a tato akce byla provedena automaticky. Kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu, pokud máte jakékoli dotazy nebo obavy.
Ne. Mnoho lidí se mě ptá, jestli by měli pořídit VPN, a nevědí, co to dělá, nemohou mi říct, co by z toho měli, nebo věří, že VPN dělají mnohem víc, než opravdu dělají, na základě převážně sponzorství Nord VPN na YouTube.
Řekl bych, že obecně je mnohem lepší, aby si lidé osvojili praxi zabezpečení informací, než spoléhali na nástroje, které možná zabrání bezpečnostnímu problému.
Celý můj personál je hrozný v klikání na phishingové odkazy, zejména náhodných e-mailů, které tvrdí, že jsou výpisy z dohod nebo digitální podpisové obálky. Neexistují žádné služby na světě, které by mi mohly pomoci zabránit tomu, aby tito lidé zadali své uživatelské jméno a heslo pro úplně jiný systém, a jakmile zablokujeme jakékoli přicházející útoky, vždy je nějaké nové.
Pokud se přihlašujete na nezabezpečenou, veřejnou Wi-Fi, VPN je určitě dobré, ale většina „hacků“ může být zabráněno tím, že budete chytří s vaším e-mailem.
VPN řeší problém, který už ve skutečnosti neexistuje. Pokud vaše spojení s nějakou stránkou má SSL (tj. jdete na https://…), jsou vaše data zašifrována na vašem počítači před tím, než putují do světa.
Většina narušení dat se děje prostřednictvím sociálního inženýrství. Nastavte náhodně generovaná hesla, používejte 2FA a udržujte své počítače aktualizované, a máte prakticky vystaráno. Všechno nad rámec je zbytečné nebo nepoužitelné.
A nic neklikejte v e-mailu, pokud jste to dopředu neočekávali.
Pokud nejste lékařský poskytovatel nebo daňový poradce, VPN nepotřebujete. Je lepší používat cloudový software s dvoufaktorovou autentizací.