Výzkum hledání zápasů v Call of Duty

Hledám jakékoliv články nebo YouTube videa, která se hluboce zabývají hledáním zápasů v Call of Duty.

Nedávno jsem dosáhl bodu zlomu a zakoupil VPN pro MWIII, abych měl alespoň nějakou kontrolu nad zápasy, do kterých jsem zařazen, a zatím je to mnohem lepší zkušenost než dříve. Ukázalo mi to přesně, jak přísné je hledání zápasů, a zatímco moje zkušenost je lepší než předtím s VPN, hra je stále frustrující, jen méně to vadí.

Mám pocit, že Advanced Warfare byl jako zkušební plocha pro dnešní přísné hledání zápasů a Modern Warfare 2019 bylo jeho úplnou implementací. Celé skryté MMR, rozpadávání lobby, žádné prestiže, už není žádná komunita.

Posledních 5 let, jako nadprůměrný hráč, je každý zápas jen plný hráčů na maximum a jsem z toho úplně vyčerpaný. Neexistuje žádná jiná hra v FPS trhu, která by se s Call of Duty dala srovnat a mechaniky mě vždycky přivádějí zpět i přes to, jak je hledání zápasů frustrující. Není to autentické a každý zápas je prostě zmanipulovaný. Musím využít všech možných výhod, abych zvítězil ve střelbě, a i tak umírám. Cítím se jako pokusný subjekt.

Mám spoustu otázek, například proč mě porovnávají s hráči ze zámoří? Je důvodem desynchronizace, že prohrávám většinu střetů? Proč Call of Duty nepoužívá vyšší tickrate? Jak je možné, že každý nadprůměrný hráč má přesně stejné zkušenosti jako já? Mají podprůměrní hráči mnohem lepší zážitky? Je současný systém hledání zápasů pro ně finančně výhodnější než staré Call of Duty před MW2019?

Chci odpovědi.

Všichni si uvědomují, že CoD není jediná hra s SBMM, že jo, lol.

Vždycky jsou to lidé, kteří si myslí, že jsou lepší než ve skutečnosti jsou, a stěžují si a dělají příspěvky o SBMM jako tento. Že farmují malého Tima 20krát v zápase v minulých hrách, neznamená, že jsou dobří.

Lidé si právě uvědomují, že jsou na lepší úrovni než oni, a prostě to nemohou přijmout, takže používají VPN, reverzní boostování atd.

už to rozebíráte přes čáru ohledně SBMM. teď trávíte svůj volný čas hledáním teorií o tom, jak algoritmus pracuje proti vám, místo abyste si uvědomili, že nejste tak dobří, jak jste si mysleli.

Kupte NetDuma a připojte se pouze k jednomu serveru. Tím prakticky snížili SBMM o 50-70 %.

Použijte jen C Zen, věřte mi, porazit hráče na maximum je zábava, dokud to nesníží SBMM.

Můj bratr je velmi podprůměrný hráč a když na něj dohlížím, stále hraje hráče na maximum. Doufal jsem, že dostane bot lobby kvůli své nedostatku dovedností, ale dělá to jen to, že s tím přestává. Takže zatímco si myslím, že SBMM je hrozný a moc ovlivňuje mě, v případě mého bratra to vůbec nefunguje.

Začínám si myslet, že problémy s hledáním zápasů nejsou tak o systémech, ale spíš o tom, kolik lidí stále hraje CoD. S ubývajícím počtem hráčů zůstávají aktivní jen ti nejlepší. To by mohlo být důvodem, proč si všichni stěžují na “sweaty lobbys.” Už tu žádní nováčci nezůstali, kdo by je zničil.

Mám KD 4,5+ AMA / QQ