Hledám jakékoliv články nebo YouTube videa, která se hluboce zabývají hledáním zápasů v Call of Duty.
Nedávno jsem dosáhl bodu zlomu a zakoupil VPN pro MWIII, abych měl alespoň nějakou kontrolu nad zápasy, do kterých jsem zařazen, a zatím je to mnohem lepší zkušenost než dříve. Ukázalo mi to přesně, jak přísné je hledání zápasů, a zatímco moje zkušenost je lepší než předtím s VPN, hra je stále frustrující, jen méně to vadí.
Mám pocit, že Advanced Warfare byl jako zkušební plocha pro dnešní přísné hledání zápasů a Modern Warfare 2019 bylo jeho úplnou implementací. Celé skryté MMR, rozpadávání lobby, žádné prestiže, už není žádná komunita.
Posledních 5 let, jako nadprůměrný hráč, je každý zápas jen plný hráčů na maximum a jsem z toho úplně vyčerpaný. Neexistuje žádná jiná hra v FPS trhu, která by se s Call of Duty dala srovnat a mechaniky mě vždycky přivádějí zpět i přes to, jak je hledání zápasů frustrující. Není to autentické a každý zápas je prostě zmanipulovaný. Musím využít všech možných výhod, abych zvítězil ve střelbě, a i tak umírám. Cítím se jako pokusný subjekt.
Mám spoustu otázek, například proč mě porovnávají s hráči ze zámoří? Je důvodem desynchronizace, že prohrávám většinu střetů? Proč Call of Duty nepoužívá vyšší tickrate? Jak je možné, že každý nadprůměrný hráč má přesně stejné zkušenosti jako já? Mají podprůměrní hráči mnohem lepší zážitky? Je současný systém hledání zápasů pro ně finančně výhodnější než staré Call of Duty před MW2019?
Chci odpovědi.