Vyzkoušel jsem několik stahovačů z YouTube - Tady je moje zhodnocení

Rychle jsem ohodnotil různé stahovače z YouTube, které jsem zde viděl doporučené, omlouvám se, pokud jsem nějaký přehlédl nebo udělal chybu.
Poznámka: Toto je osobní názor.

Obecná doporučení:

• Moderní vzhled: PinchFlat
  • Celé kanály: TubeArchivist
  • Minimalistické: ChannelTube
  • Jednorázové stahování: Metube

Podrobná srovnání

Funkce PinchFlat TubeArchivist TubeSync ChannelTube YoutubeDL-Material ytdl-sub-gui
Jednoduché/pěkné rozhraní :white_check_mark: :cross_mark: :cross_mark: :white_check_mark: :cross_mark: :cross_mark:
Lehký a rychlý :white_check_mark: :cross_mark: :cross_mark: :white_check_mark: :white_check_mark: :cross_mark:
Vlastní obrázek :white_check_mark: :cross_mark: :white_check_mark: :white_check_mark: :white_check_mark: :white_check_mark:
Snadná instalace :white_check_mark: :cross_mark: :white_check_mark: :white_check_mark: :white_check_mark: :cross_mark:
Automatické mazání starých souborů :white_check_mark: :white_check_mark: :white_check_mark: :white_check_mark: :cross_mark: :white_check_mark:
Filtr textu :white_check_mark: :cross_mark: :white_check_mark: :white_check_mark: :cross_mark: :white_check_mark:
Vestavěný přehrávač :white_check_mark: :white_check_mark: :cross_mark: :cross_mark: :white_check_mark: :cross_mark:
Možnost pouze zvuku :white_check_mark: :white_check_mark: :white_check_mark: :cross_mark: :white_check_mark: :white_check_mark:
Jednorázové stažení :cross_mark: :white_check_mark: :cross_mark: :cross_mark: :white_check_mark: :white_check_mark:
Vysoká přizpůsobitelnost :white_check_mark: :white_check_mark: :white_check_mark: :cross_mark: :cross_mark: :white_check_mark:
Odložené stahování :cross_mark: :cross_mark: :white_check_mark: :white_check_mark: :cross_mark: :white_check_mark:

Individuální jednorázové stahovače

Funkce Metube yt-dlp-web-ui *Cobalt
Jednoduché/pěkné rozhraní :white_check_mark: :white_check_mark: :white_check_mark:
Paralelní stahování :cross_mark: :white_check_mark: :cross_mark:
Více složek pro uložení :white_check_mark: :cross_mark: :cross_mark:

Co používáte vy a jaké jsou vaše názory?

Edit1: Cobalt je hostovaný sám, stahuje do místního počítače.
Edit2: PinchFlat umí filtraci podle textu.
Edit3: yt-dlp je králem a většina jej používá.
Edit4: Existuje mnoho vlastních sestavitelů.
Edit5: Vyzkoušel jsem JDownloader2 (možná mám špatný obrázek), ale přístup k rozhraní přes VNC/RemoteViewer je pro mě nemožný.

Jsem spíš uživatel jednorázového stažení, než abych hledal předplatné a automatické archivování celých kanálů, a používám yt-dlp Web UI. Zkoušel jsem také YoutubeDL-Material, ale nelíbilo se mi to, MeTube a Cobalt vypadají slušně, musím to vyzkoušet.

Přál bych si, aby Pinchflat podporoval jednorázové stažení, vypadá tak pěkně.

Autor Pinchflat zde - děkuji za zařazení mé aplikace do recenze! Rád zodpovím jakékoli dotazy, pokud bude třeba (:

Také, skutečně lze filtrovat text v Pinchflat! Pouze u názvu, ale můžete to zkusit díky povolení “pokročilého režimu” v pravém horním rohu při úpravě zdroje.

Považuji se za divného, používám prostě yt-dlp bez žádného rozhraní.

Právě jsem nainstaloval Metube. Je to pěkné, velmi snadná instalace a splní to účel. Jsem uživatel jednorázových stažení, nechci utrácet zdroje za kontrolu nových videí. Dávám přednost spíše službě na objednávku.

Zajímalo by mě, jestli Metube zabrání duplicitním souborům.

Děkuji za srovnání :blush:.

Upřímně, používám jen JDownloader bez problémů. Funguje na spoustě platforem také.

Používám Metube a miluji, že funguje na spoustě různých webů.

Můžeš také stahovat playlisty a řadit stahování, což je velmi jednoduché.

Není divné, že TubeArchivist nemá zaškrtnutí za jednoduché rozhraní. Má pravděpodobně nejjednodušší/najkrajší rozhraní, které jsem viděl u samostatně hostované aplikace.

Zkoušel jsem pár a měl jsem problémy, dokud jsem nezkusil Pinchflat, což bylo hrazeno a fungovalo okamžitě (také vypadá opravdu hezky), to je můj hlas.

TubeArchivist má také docker image, který umožňuje snadnou instalaci pomocí Compose. UI není špatné ani.

JDownloader. Jediný, který jsem zkoušel, což dokáže stáhnout velké kanály. Ostatní, co jsem zkoušel, se zastavovali kolem 200 videí. (Už jsem to asi 2 roky nezkoušel, takže se něco mohlo změnit.)

Moderní vzhled myslíš, že čekáš na cookie banner a zaoblené rohy?

Zvážil jsi jDownloader?

Nedávno začínám používat ytdl-sub a podporuje jednorázové stažení. Stačí vložit odkaz na video místo odkazu na kanál a může stáhnout jedno video.

Proč ne klasický JDownloader? Podporuje YouTube také. Funguje kdekoli a lze jej ovládat na dálku.

Existuje důvod, proč jste nezahrnuli yt-dlp (příkazový řádek)? Zdá se, že splňuje vše kromě “Automatické mazání starých souborů” (což nechápu, co by to mělo dělat).

Existuje knihovna v Pythonu s názvem pytube a každé kdy:

1. otevřu GitHub stránku
  2. nainstaluji jej pipem
  3. jednoduše místo odkazu na video napíšu odkaz na své video