VyperVPN s Unraid

Má někdo zkušenosti s používáním VyperVPN s Unraid? Zkoušel jsem nastavit protokol OpenVPN na stránkách VyperVPN s informacemi, které mají, spolu s Docker kontejnerem Binhex’s Deluge VPN v UnRaid. Nemám žádnou úspěšnost.

Jakékoliv rady jsou vítány.

Ahoj, podařilo se mi spustit Docker kontejner Binhex’s Deluge VPN na Unraid s VyperVPN. Následoval jsem tento šest let starý Spaceinvader One tutoriál a fungovalo to okamžitě.
Použil jsem následující nastavení:
VPN_POV: vlastní
VPN_CLIENT: openvpn
ENABLE_PRIVAXY: ne
LAN_NETWORK: Zde používáte první tři pozice IP adresy vašeho routeru a přidáte 0/24 (například 192.168.1.0/24). Tento krok zmátne mnoho lidí, ale je pěkně vysvětlen v tutoriálu.
VPN_INPUT_PORTS: 443 (volitelné)
VPN_OUTPUT_PORTS: 16000 (volitelné)
Nebude to fungovat, když nyní zkusíte spustit delugevpn, protože chybí konfigurační soubory OpenVPN (viz docker log). Soubor OpenVPN VyprVPN najdete zde:
https://support.vyprvpn.com/hc/article_attachments/360052617332/Vypr_OpenVPN_20200320.zip
Rozbalte složku OpenVPN256, uchovejte ca.vyprvpn.com.crt a preferovaný serverový soubor (*.ovpn) a smazat všechny ostatní soubory. Poté zkopírujte certifikát a soubor serveru do složky openvpn ve složce appdata binhex-delugevpn. Pro mě je tato složka zde: /mnt/cache/appdata/binhex-delugevpn/openvpn.
Můžete nyní spustit Docker delugevpn, a po 30-60 sekundách byste měli být schopni přistupovat k webovému rozhraní (viz Docker log).