Vypadá to, že OpenVPN GUI není nainstalováno. Co mohu udělat?

Ahoj,

chtěl bych poprosit o vaši pomoc. Už dlouhou dobu používáme starou verzi OpenVPN (v2.2.2). Fungovala dobře, ale chtěli jsme zjednodušit verze a upgradovali na 2.3.7, což je poslední verze kompatibilní se serverem, který máme. Odinstaloval jsem předchozí verzi, restartoval počítač, pak nainstaloval 2.3.7 I603 pro 64bitový systém. Pak když jsem se pokusil spustit aplikaci ze složky bin, napsalo mi, že GUI není nalezeno nebo je neběží a ukázalo na registr. Zkontroloval jsem editor registru, a nenašel jsem složku OpenVPN GUI… odinstaloval jsem a nainstaloval znovu a stejný problém. Na mém počítači to fungovalo v pohodě, když jsem to dělal v roce 2021. Co jsem tentokrát udělal špatně? Děkuji!

Chybová zpráva

editor registru

verze, kterou jsem použil při nedávné neúspěšné instalaci na systém Win 10 64-bit

Přesná chybová hláška by pravděpodobně odpověděla částečně na tento problém.

AnyDesk mě vyhodil dřív, než jsem mohl udělat screenshot :frowning:

Aktualizoval jsem příspěvek s chybovou hláškou.

Opět jsem odinstaloval openvpn, smazal složku Openvpn gui z HLKEY USER ve registru, znovu nainstaloval, stejný problém. :((( restartoval jsem notebook při každém kroku…

Chybová hláška ohledně nemožnosti vytvořit klíče v registru se zdá být problémem s oprávněními ve Windows. Zkuste spustit soubor jako správce a uvidíte, jestli to pomůže programu překonat tento problém. To je problém s oprávněními ve vašem systému.

Děkuji moc!! :slight_smile: - hloupá otázka - zapisuje GUI složku do registru při instalaci nebo při prvním spuštění?

Logicky, protože chybová hláška říká, že má problém s vytvářením tohoto záznamu v registru, když spouštíte program, odpověď je, že to zapisuje při běhu programu.