Jistě, ale jedním z cílů tohoto triku je využít ty “bezcenné” dárkové karty, pokud nějaké máte na skladě.
Děkuji, věděl jsem o takové stránce/aplikaci, ale nemohl jsem ji najít a už hledám už dlouho.
Opravdový životní hack MVP!
Přede mě o 12 minut…
Ne, používám je na bezplatné zkoušky.
Někdy je třeba sledovat jen konkrétní show a nechci se přihlásit k odběru jinak, než kvůli té show. Pustím si to během zkušební doby a pokud bude mít další sezónu, udělám to znovu.
Správně! Pokud prostě nemohou vybírat od vás, náklady se jen zvýší. Stačí jít a zrušit to. To je dobrý důvod, proč se vyhnout nákupu něčeho, k čemu musíte sepsat opakované objednávky a platby. A zjistil jsem to za vlastní zkušenost.
Které gym má bezplatnou zkušební dobu? Myslím, že se možná mluví o opakovaných platbách, nikoli o bezplatném zkušebním období.
Přečtěte si některé komentáře.
Děkuji 4. osobě, která to doporučila. Můj způsob nepotřebuje žádné další kroky.
Och jo, vážně? Hmm, to záleží na službě.
Co jsou to právní závazky?
Nevhodné pro nakupující v USA?
Upravit: sakra, ptal jsem se zbytečně.
Buď mě stále někdo šikanuje nebo nikdo nečte žádné komentáře.
Jak často musíte jezdit do obchodu pro předplacené dárkové karty?
Jednoduše zrušte ihned, upozornění před potvrzením vám řekne, jestli si zachováte výhody nebo ne, 99 % času si výhody ponecháte na dobu zkoušky.
Zrušte před koncem zkušebního období.
Pokud máte na dárkové kartě zbytkový zůstatek, můžete ho použít na mnoha samoobslužných pokladnách. Automaticky se odečte zbývající hodnota, a zbytek můžete zaplatit dalšími kartami. Funguje to v různých obchodech s potravinami, Target a dalších, a není potřeba ručně zadávat částku.
Proč nepoužít tu dárkovou kartu? Myslím, že vaše použití je malé, protože já žádné nemám.
Jednu celou hodnotu hodím na Amazon kredit.
Moje žena to jistě používá a není třeba se starat o zbytkovou hodnotu, protože ji můžete pokrýt skutečnou kartou.
Jsem typ, co se zaregistruje a okamžitě zruší.