Vyhýbejte se nutnosti pamatovat si zrušení bezplatného zkušebního období pomocí předplacených dárkových karet

To je skvělé! Děkuji.

To je skvělé, děkuji!

Nechal jsem to dělat bratra pro Xbox gamepass. Nemusíte se starat o automatické platby.

Nebo použijte jednorázové debetní karty z aplikace Privacy

Některé věci jsou těžké zrušit, například moje WebRoot, když jsem zvolil zrušení, stále mi šel účet dál, nebo Sirius Radio - komunikovali se mnou půl hodiny, než mi jen snížili cenu, nebo jsem to zabalil (jinak nemám rád běžné rádio). Nedávno jsem použil kartu na předplatné a peníze se mi vrátily, takže ano, službu zruší. Doporučil bych to, protože jak vidíte, mám teď dvě další předplatné.

Existuje privacy.com pro to. Může vydávat virtuální karty s předem stanovenou částkou, kterou mohou načít. Můžete si nastavit měsíční limit. Můžete je kdykoli zrušit. Předplacené karty jsou na nic, vyprší, začnou po X měsících ztrácet zůstatek. Lepší je je utratit na Amazonu a zapomenout na ně.

To je docela chytré.

Od kdy se stává podvádění životním hackem?

Alternativně, kreditní karty jako Citi vám umožní generovat virtuální čísla a nastavit limit klidně na 1 USD nebo je okamžitě zrušit po použití. Tuto funkci jsem využil ke stejnému cíli.

Pokud jste v Evropě, jednoduše použijte Revolut. Můžete si v aplikaci vytvořit tolik dočasných debetních karet, kolik potřebujete.

Jednou jsem viděl TikTok, kde někdo říkal, že si koupí dárkové karty na nouzové případy. Pokud máte například 20 dolarů a jste na čerpací stanici, koupíte si jednu a schováte ji do auta, když vám dojdou peníze.

Používám virtuální debetní karty s nízkým limitem.

Používám privacy.com již několik let. Můžete nastavit, kolik může být za měsíc načteno, za transakci nebo jestli je to jedno použití. Kartu vypnete a zapnete tlačítkem. Miluju to. Transakce se zobrazují na mým bankovním výpise jako privacy.com.

Ještě lépe, použijte virtuální kreditní kartu s limitem 1 dolar. Dosud jsem je našel jen od Citibank. Použil jsem je nesčetněkrát.

Tohle vždy používám, hlavně u ročních služeb jako Norton nebo podobně, když po roce výrazně zvýší cenu

Rozhodně nejchytřejší možnost. Můj způsob však ani nevyžaduje proces zrušení.

Opravdu? Hmm, záleží na službě. Nedávno jsem to dokonce zkoušel u streamovací služby.

Ano, jediná věc, kterou toto funguje, je předplacení karty, kterou zaregistrujete na internetu s vaším jménem a adresou.

Můj účet na Privacy byl nedávno napaden a vyprázdnili mi bankovní účet! Privacy se o nic nestaralo a nepomohlo. Moje banka mi konečně vrátila peníze minulý týden “prozatím do doby, než skončí vyšetřování”. Už nikdy nebudu Privacy.com doporučovat nikomu.

Capital One také má virtuální karty, které se mohou automaticky zamknout s daným datem.