Vyhrál jsem na stake v USA s VPN, někdo ví, jak to legálně hlásit IRS?

Vyhrál jsem na stake v USA s VPN, někdo ví, jak to legálně hlásit IRS?

Nahlaste všechny výhry z hazardních her jako “Jiný příjem” na formuláři 1040 nebo 1040-SR (použijte Přílohu 1 (Formulář 1040))

Udělej si co chceš, ale opravdu to není potřeba

Nechte to v kryptoměně.

Máte jen zisk 7k
Můžete to tvrdit jako dar od člena rodiny, myslím.

Nepodával bych nic pod 15k, upřímně.

Vláda má lepší věci na práci než auditovat nějakého degeneráta, který má +7k.

IRS se nestará, jestli hazardujete nelegálně, pokud dostanou svůj podíl.

Jak jsi hrál Fortnite na Stake o_[

Není možné jednoduše peníze převést na Coinbase a pak je utratit v různých místech bez hlášení?

Podle mého názoru je třeba platit daně z kryptoměn až když je převedeš na americké dolary. Jinak zůstávají jen jako kryptoměna.

Kniha to neřekne IRS, takže… to je na tobě. Nevím, máš rád placení daní z výher z hazardu, aby někdo mohl utratit svoje EBT v Burger Kingu???
Nehlaste

Upřímně, to není potřeba. Je to kryptoměna a neregulované

Děkujeme za příspěvek na /r/gambling! Pokud jsi nováček, nezapomeň si přečíst pravidla v postranním panelu. Nezapomeň odebírat a připojit se k našemu Discordu!

Jsem robot a tento krok byl automatický. Pokud máš nějaké otázky nebo obavy, kontaktuj moderátory tohoto subredditu.

Gratulujeme k výhře, ale dej si pozor, abys neporušil jejich blokování. Pravděpodobně budeš suspendován. Existuje spousta dalších webů, které umožňují USA.

Ne? Otevři účet na Kajmanských ostrovech nebo to vyber jako kryptoměnu a kup si s ní věci

Když používáte VPN na Stake, nepotřebujete mít vůbec fyzickou adresu nebo něco? Neumožňují vám jen tak vybrat na Coinbase bez ověření? Upřímná otázka.

Na jaké stránce to bylo :eyes:

Yooo, ty jsi fakt vyhrál hodně!! Jak jsi to udělal? Lol, automaty? Kolik jsi investoval??

Mám asi 5k na Coinbase z používání Stake. Mohl bych to dát na účet a říct, že je to dar, nebo co? Co mám dělat?

Odečti své ztráty od výher. Jako hráč na automatech pravděpodobně ztratíš všechny výhry v kasinu. Nahlaste své ztráty proti výhrám.

Mohl bys mi dát tip na Stake? Uživatelské jméno: smokinloud23

Wow! Buď jsi vážně dobrý hráč, nebo jsi měl obrovskou štěstí! Gratuluju!