Výhody používání VPN při učení francouzštiny pro uživatele v USA

Nedávno jsem si pořídil VPN a hledal jsem tipy nebo věci, kterých bych mohl díky VPN dosáhnout, protože bych jinak nemohl přistupovat kvůli regionálním blokádám.

Co mohu teď dělat víc, když mám přístup k více obsahu?
Pro ostatní uživatele VPN, co obvykle děláte?

No, teď můžeš sledovat VoD na webech francouzských televizních kanálů.

webmaster-gratuit.com má dobrou seznam a pluzz.francetv.fr je také docela užitečné.

Máš iPhone/iPad? Často sleduji toto:

https://itunes.apple.com/us/app/france-tv-radio/id492051327?mt=8

Získává spoustu kanálů bez ohledu na tvou IP adresu, ale některé požadují IP z Francie. Často sleduji BFMTV, protože mluví dost jasně a rychlost není tak vysoká, abych to nemohl pochopit.

Můžeš taky zkusit arte.fr, stránka ti umožní přístup ke většině programů vysílaných na TV zdarma v průběhu týdne. Videa jsou dostupná i v němčině a některá mají francouzské titulky.

Sledoval jsem zimní olympiádu z Francie. Plánuji sledovat i letní olympiádu.

Můžeš také použít Hola! Unblocker pro Firefox.

Kanadský Netflix má dost francouzských pořadů, spolu s francouzskými titulky i anglickými.

Možná trochu mimo téma, ale pro ty, kteří nemají přístup k francouzské VPN, je france24.com/fr/ skvělým zdrojem pro zprávy, debaty atd.

Vyhledal jsem to na Googlu, ale pořád nevím, o co jde haha

Zkoušel jsem francetv a je to skvělé! Jediný problém je, že videa nemají titulky nebo je možná jen nemůžu najít?

VoD je Video on Demand. Je to vlastně způsob, jak sledovat televizní program kdykoli ve svém prohlížeči.

Z právních důvodů jsou taková videa často blokována mimo zemi, která je vysílá.

Protože máte VPN ve Francii, nejste již tímto blokem ovlivněn. Můžete jít na jakýkoli web francouzského televizního kanálu a sledovat nahrávky programů i živé vysílání.

Na některých programech je to dostupné, ale jsou to hlavně pro neslyšící nebo hluché. Tady jsou instrukce, jak je získat.

Ach tak, to dává smysl! Zdá se, že Francouzi mají lepší přístup ke zdarma obsahu než Američané.