Vyhnout se nutnosti pamatovat si zrušení bezplatných zkušebních služeb pomocí předplacených dárkových karet

Tento trik jsem se naučil přibližně před deseti lety, když mi kamarád řekl, že to dělá už roky. Víš, když máš jednu z těch Visa dárkových karet, která se zdá být bezcenná, protože z ní zbývá třeba jen 1,50 USD? Pokud použiješ tyto karty jako svoje platební údaje při jakékoli službě, která nabízí bezplatnou zkoušku a požaduje tvou kreditní kartu, můžeš se bezpečně vyhnout starostem s jejím zrušením před tím, než tě služba začne účtovat po skončení zkušební doby. Pokusí se načíst kartu, bude odmítnuta, a služba ti bude zrušena.

Obvykle ji hned zruším. Téměř všechny služby umožňují pokračovat až do konce zkušební doby, doufajíce, že změníš názor

Už jsem je nechal odmítnout a požadují skutečnou kreditní kartu

Tady je bankovní auditor - to už skoro nefunguje. Nemůžeš nastavit opakované platby na uzavřené kartě. Pokud to funguje, je to vlastně kvůli špatnému nastavení systému nebo chybě.

Ještě jednodušší — použij www.privacy.com k generování jednorázových nebo opakujících se karet spojených s tvou bankou. Můžeš je zamknout nebo uzavřít kdykoli a také specifikovat, kolik chceš utratit, než odmítnou platbu.

Jsem ochoten zaplatit 50 centů za všechny ty zbytečné dárkové karty, které máš schované kolem sebe

Nebo použij aplikaci Revolut. Umožňuje ověření karty a pak skutečný poplatek, což je místo, kde většina společností přijde na jednorázové karty. Revolut pak nedovolí, aby byla karta znovu načtena, ale můžeš stále získat refundy, pokud je to nutné. Je to skvělé, kamaráde. Používám to na všechny online nákupy.

Pracuji si v kalendáři na připomenutí pár dní před koncem zkušební doby. Nechápu, proč všichni komplikují něco tak jednoduchého.

Prostě se o bezplatné zkušební období nestarám. Nic, co bych potřeboval v zkušební době, za co by to stálo.

Toto je užitečný trik! Stojí mi za to koupit si za 5 dolarů dárkovou kartu pro sebe. Už dlouho jsem žádnou nedostal jako dárek.

Lepší rada: Použij službu, která ti umožní vytvořit odvolatelné virtuální karty. Nemusíš běhat a kupovat Visa karty. Můžeš použít službu jako privacydotcom k vytvoření virtuálních karet, které můžeš zrušit nebo které vyprší po jedné transakci. Kreditní karty jako X1 to také umožňují. Revolut je debetní karta, která to také umožňuje. Celý proces trvá méně než 10 sekund.

Myslím, že můžeš prostě nastavit připomenutí v kalendáři? Pak můžeš použít ten zbytek 1,50 USD na nákup něčeho.

Záleží na tom, čeho se snažíš dosáhnout s bezplatnou zkušební verzí. YouTube, Hulu, Netflix atd. dříve přijímaly předplacené dárkové karty, ale už ne.

Dělám to už roky a vždy to fungovalo.

bohužel tyto karty nejsou v Německu tak běžné

Paypal je další možnost, kterou podporují stále více předplatných služeb. Nyní mám všechny své předplatné přes Paypal a mohu je řídit z jednoho místa, dokonce je můžu zrušit jediným stiskem tlačítka.

V závislosti na podmínkách nabídky můžeš akumulovat opakované dluhy, dokud neprovedeš proces zrušení, a pak můžeš být odeslán do sběru dluhů. Př. posilovny jsou známým příkladem tego.

Počkej, až zjistíš o virtuálních kreditních kartách

Prostě použij aplikaci privacy.com, vytvoř novou virtuální kreditní kartu, nastav, že má fungovat pouze s jednou službou, a nastav limit výdajů. Když se přihlašuješ do nové služby, jako je VPN nebo zkušební verze něčeho, vytvoř si novou virtuální kreditní kartu a nastav limit na částku zkušební doby.

oh sakra, op je génius a jejich kamarád