Všechny filmy a seriály zobrazují špatné zdraví, žádní kolegové/seedy, vyjma velmi vzácných oken částečné funkčnosti

Ahoj kluci, všiml jsem si v poslední době několika problémů s zážitkem z Popcorn Time…

Pro context používám aktuálně verzi 0.4.4 sestavení #446 na Windows a snažím se co nejvíce udržet aktualizované, jakmile vyjdou nové sestavení.

Za prvé, problém s tím, že se filmy neaktualizují. Zůstávám u stejné sady filmů na vrcholu již přes měsíc nebo déle. Jako několik dalších zde jsem zvolil vlastní API .ru a zdá se, že to tento konkrétní problém vyřešilo. I přesto pokračuje problém s špatným zdravím u všech stahování, napříč více počítači, a zajímalo by mě, jestli se s tím setkal někdo jiný?

Pokud mám štěstí, mohu se připojit během vzácných oken, kdy jsou kolegové a seeders, a obvykle v desítkách, to je jako by to nešlo od 0 do 1. Mnoho věcí poukazuje na to, že problém spočívá v připojení ke seedům a kolegům, protože jsou buď tam, nebo nejsou. A obvykle ne.

To činí sledování filmů a seriálů obzvlášť obtížným, jak si asi dokážete představit.

Díky za čas věnovaný čtení této zprávy a doufám, že najdeme řešení.

S tímto problémem jsem se nesetkal. Většina filmů/seriálů, které právě sleduji, měla dobré zdraví, a jen když něco není populární, trpí to, ale to je očekávatelné. Vyzkoušel jsem to jak s výchozím, tak s RU API, takže pokud máte problém s kolegy/seedy, zdá se, že je to něco na vaší straně, co omezuje váš přístup. Omezí vaše současné nastavení (ISP, VPN, antivir) přístup k aplikaci?

Nejnovější vývojová verze (#447) by mohla vyřešit problém s indikátorem zdraví.

Ve verzi 446 byla oprava ikony indikátoru zdraví, když na ni kliknete. Ale časové zpoždění pro získání dat bylo 1 sekunda, s 5 dalšími pokusy v případě, že číslo kolegů zůstalo 0 (nebo když všechny trackery vypršely platnost).

Pro mě to fungovalo dobře, když jsem nepoužíval VPN, ale bylo to příliš krátké při používání VPN. Takže v krátkosti to byl problém s připojením s větší latencí/nižší rychlostí.

Teď v vývojové verzi #447 někdo prodloužil časové zpoždění na 2 sekundy a je zde 4 další pokusy v případě, že je 0 seeders nebo časový limit vypršel.
Ale mimochodem, testy a zpětná vazba jsou vítány, aby mohly být hlášeny přispěvatelům.

Aktualizuji všechny zde, abyste věděli: P:
/u/walterblockland
/u/amiecc
/u/Aky96
/u/yiannis309

Mám stejný problém s tím, že se filmy neaktualizují. Používám také verzi 0.4.4 a mé filmy se neaktualizovaly týdny. Nejsem si jistý, jak problém opravit. Také jsem zkoušel API .ru, ale zdraví bylo špatné u každého filmu, který jsem chtěl sledovat, a mnohokrát to nic neudělalo. Takže jsem se vrátil k předchozímu API a dostal jsem se zpět tam, kde jsem začal, s žádnými aktualizacemi filmů. Může mi někdo dát API .ru, abych to mohl ještě jednou vyzkoušet?

Velmi pochybuji. Mám stejnou konfiguraci již léta - žádný antivir, jen rozumné prohlížení. NordVPN. Žádné změny u ISP, a pochybuji, že by byli schopni vidět, co dělám, i vzhledem k VPN.

Skvělé! Vyzkouším to teď.

Je to někde na subreddit, nedávno.

http://popcorn-ru.tk/

Tak to je ode mě všechno! Je něco konkrétního, co se snažíte sledovat, nebo na všem?

Je to na všem. Poprvé jsem si všiml toho s Mandalorijanem, ale dneska jsem zkontroloval asi deset různých filmů na hlavní stránce a pár seriálů taky, a vidím úplně stejné symptomy u všech. :confused:

Nejsem si jistý, jestli je to tak - už více než patnáct minut čekám na “připojení” s pokusy o stažení jednoho z filmů nebo seriálů. Když přepnu na nový pohled, ukáže se “Zdraví neznámé” s šedým kruhem, který se po několika sekundách změní na červenou ukazující 0 kolegů a 0 seedů. Matoucí.

Mohu nahrát video, které ukazuje můj pohled, pokud by to bylo nějak užitečné.

Jinak filmy a seriály, které jsme zkoušeli, byly Tenet, Scoob (zkoušel jsem to jako první v seznamu, myslel jsem, že je oblíbený v té době), Hamilton, TRON: Legacy (který pravděpodobně má špatné zdraví), a Mandalorian S2E3.

Všechny měly 0 kolegů a 0 seedů, s výjimkou jednoho případu, kdy po zůstaní na obrazovce “připojení” asi pět minut jsme se dostali na verzi v 1080p, a ve své pýše jsem šel vyzkoušet verzi 2160p. Pokud jsem předtím zkontroloval zdraví 1080p, měl 50-150 seedů a kolegů. Bohužel, problém se vrátil, když jsem zkoušel stejnou techniku s verzí 2160p.

Vypnul jsem Seedbox a vidím stejné problémy. Pokud je to problém ISP/VPN, bylo by to opravdu zvláštní. Někdo další hlásil problémy s NordVPN? Můj ISP by neměl být schopen vidět moji aktivitu přes VPN, že? Mohli by mi zablokovat připojení ke seedům přes VPN?

Uprava: Právě jsem se dostal na epizodu Mandaloriana v 720p. Nejisté, jestli je to stejná “okna příležitosti” jako dříve. Budu vás informovat.

Uprava 2: Ukázalo (iirc) několik stovek kolegů na indikátoru… alespoň bod byl žlutý. Po kontrole oka ukazují 2 aktivní kolegy… možná to dává nějaký pohled, nevím.

Uprava 3: Stahování bylo tak pomalé, že jen odcházím a zkouším níže uvedený komentář.

Uprava 4: Bylo to 114 seedů, 41 kolegů. Vrátil jsem se zpět a nyní zobrazuje 14 aktivních kolegů a docela rychlé stahování. Sakra

Uprava 5: Jsme nyní 100% staženi, ale titulky jsou pryč. Myslel jsem, že by to tak bylo, protože sedělo “čekání na titulky” na chvíli - což se zdá být případ, když sledujete něco, co už bylo staženo. Možná chyba, se kterou jste obeznámeni?

Uprava 6: Přecházím na další epizodu, měl jsem stejný problém na začátku, ale jedna změna na 1080 a zpět vyprodukovala 34 seedů a asi tucet kolegů. Zdá se, že to pokračuje i v epizodě, vidím rychlé stahování.

Uprava 7: A další, S2E5, ukazovala 0 kolegů, 0 seedů. Přepnutí na 1080 přineslo 10 seedů, 2 kolegy. Rychlé stahování s 6 kolegy po sledování.

Uprava 8: Asi uprostřed, zdá se, že jsme to ztratili. 0 kolegů, 0 B/s. Bojím se odejít z obavy, že se to úplně ztratí, ale nemám jinou možnost.

Uprava 9: Odešel jsem a vrátil se bez jakéhokoliv změny, zdá se aktivní znovu. 5 kolegů, stahování na 10 minut.

Uprava 10: Další epizoda. Původně 0/0. Přepnutí na 720 žádné výsledky. Přepnutí zpět na 1080, 120 seedů, 14 kolegů. Při sledování chvíli zaseklé na připojení. Nakonec se to rozběhlo, rychlé rychlosti.

Uprava 11: Přesně to nejnovější epizodu, skvělé. Pokud narazím na problémy znovu (ty, které nemohu vyřešit nějakým jiným způsobem), zkusím níže uvedený komentář.

come

Je to Nordvpn, blokují z nějakého důvodu popcorn time. Mám Nordvpn, na 0 seedů, vypnuto mnoho seedů. Přepnout na Ipvanish, na mnoho seedů, takže je to Nordvpn

Právě jsem to udělal… problém je NordVPN. Vypnul jsem ho a ukázalo se 1800 peerů u Tenetu v rozlišení 1080p.