VPN = Volné zboží... Australské servery jsou mrtvé

Tak páteční noc.

5 raidů a jen 3 lidé. Matka mrtvá, underground 1 Timmies, ostrov 2 Timmies

Neudělal bych to sám. Toto zveřejňuji hlavně proto, abych mohl někoho nového zabít

Nevím, v čem je v tom zábava. Vlastně dnes po update neberu nic jiného než od hráčů nebo trezoru.

VPNy jsou dokonce povzbuzeny k používání správci disku a vývojáři.

Pokud nemůžeš použít jeden…kamarád se Australanem! I když ne všechny jejich servery jsou mrtvé.

Hra je už i tak naprosto jednoduchá. Proč bys jí chtěl ještě zjednodušit? Je to nešťastný názor.

Servery nejsou mrtvé, ale dost blízko.
Zkouším si dát hru občas během dne ve všední den. Jdu na noční ostrov sám a vezmu téměř všechno na mapě.

Prosím, Bože, VPN do Austrálie! Potřebujeme hráčskou základnu. Mám na kontě sérii přežití 43 a pouze 22 zabití. Měl jsem jen 2 raid z množstvím hráčů během této série. Silo s 5 zabitími a Matka s 7, ostatní jsou jen nahí hráči na náhodných mapách. Všechny obchody jsem vylepšil v naději, že najdu vybavené hráče na zabíjení a loupení, ale je to tu tiché a je to dost nuda :frowning:

Asie je ještě horší.
Obvykle je tady jediný hráč ve hře.

Chápu, že pro normální hru to není zábava. Ale pro mě je to tak, že jsem zatím dokončil jen tutoriál a čekám, až se začíná wipe. Ale viděl jsem, že bych to mohl využít pro připojení do prázdnějšího lobby, abych měl čas naučit se hru.

Mohu vřele doporučit zkontrolovat tento tabulkový dokument pokud někdo hledá VPN k použití.

Jak používám VPN na Quest 3?

Věděl jsi, že existuje tréninkový režim, že? Pokud jsi začátečník, jsou i lobbys pro nováčky, takže se dostaneš jen k lidem stejně novým.

Musíš to načíst přes side-loading. Je to dlouhý proces, mám VPN připojenou přes svůj internetový server, takže není nastavena přes můj Quest.

Existuje tutoriál na YouTube pro NordVPN, který to pravděpodobně vysvětluje lépe, než bych to dokázal.

Díky! Přeji ti spoustu ochotných dívek.