Nerozumím, proč se to děje. Mohu se připojit k serverům (blízkým, vzdáleným, s bezpečným jádrem, Tor) a pak mohu používat VPN, ale po velmi krátké době se stahování/nahrávání nastaví na 0 bytů. Zkoušel jsem se připojit přes Wi-Fi i 3G … stejný problém
Někdy se připojí, pak VPN funguje dobře například na YouTube, ale nefunguje na žádný web.
Z toho šílím. Nikdy jsem neměl tento problém s jinými VPN službami, jen s Proton VPN.
Jsem předplatitelem Plus a používám ProtonMail už nějakou dobu a chtěl jsem přidat další bezpečnostní úroveň pro denní použití. Ale ProtonVPN občas náhodně nebo konzistentně ztrácí spojení.
Prosím, pomozte
Můj nyní stahuje vše v pořádku. Používáte aplikaci ProtonVPN?
Abyste tento problém vyřešili, přejděte do nastavení VPN v Androidu a/nebo iOS a zkontrolujte všechna připojení VPN a ujistěte se, že všechny možnosti „Vždy zapnuto“ jsou odškrtnuté.
Co se děje, je pokud máte dvě nebo více VPN a snažíte se připojit k VPN-A, ale VPN-B má povolenou volbu „Vždy zapnuto“, žádná data nebudou přenášena.
Máte tento problém na iOS i Androidu? To je velmi zvláštní. Nevadí vám sdílet, jakého mobilního poskytovatele používáte (nebo jste na Wi-Fi) a kde se nacházíte? Můžete mi to poslat soukromou zprávou.
Zkoušeli jste například aplikace OpenVPN pro iOS a Android? Instrukce k nastavení najdete na protonvpn.com/support. Pokud s OpenVPN nemáte tento problém, může to znamenat, že váš poskytovatel sítě něco dělá, aby zasahoval do spojení IKEv2.
Zkoušel jsem to. Nepomohlo. OpenVPN je pro mě jediným řešením nyní.
Ahoj,
ještě jsem nezkoušel OpenVPN, zkusím a zde to oznámím.
Ano, na Wi-Fi/3G na mobilu (Android/iOS) to nefunguje. Mobilní poskytovatel je “Golan Telecom”, sídlí v Izraeli. Na Wi-Fi je to “Bezeq”.
Všimněte si, že desktopové aplikace pro Windows/OSX běží bez problémů.
Drahý ProtonMail, s OpenVPN to zatím funguje naprosto bez problémů na Androidu!!
Ale pokud to funguje s OpenVPN, jaký je rozdíl mezi tím a aplikací ProtonVPN?
když říkáte, že upload/stahování je nastaveno na 0 bytů, nebude se připojovat na stránky nebo stahovat?
říkáte, že se odpojuje v tom okamžiku?
Máte nainstalované jiné VPN klienty kromě ProtonVPN a OpenVPN?
Pokud ano, zkoušeli jste odinstalovat všechny VPN klienty na obou zařízeních a nainstalovat pouze ProtonVPN?
Dobře, příčina je pravděpodobně, že mobilní poskytovatel zasahuje do provozu IKEv2, nebo existuje jiný zásah od jiné aplikace, kterou používáte.
Aplikace ProtonVPN používá protokol IKEv2, který má lepší výkon.
Ano. Proton se připojuje ke svým serverům, ale rychlost stahování/nahrávání je 0. Takže nelze přistupovat na žádné webové stránky. Někdy funguje pouze YouTube, ale webové stránky ne. Divné.
Neodpojuje. Udržuje spojení s 0 byty na stahování/nahrávání.
Ne, žádné nemám. Dříve jsem je měl a smazal je.
Existuje nějaký způsob, jak to izolovat?
Přemýšlím… zatím je to opravdu dobré s OpenVPN.
Ó, to je velmi zvláštní, vypadá to, že byste měli kontaktovat technickou podporu. Já to na svém zařízení nevidím. Může jít o problém specifický pro účet.
Je velmi zvláštní, že máte stejný problém na Androidu i iOS a na mobilu i Wi-Fi, ale OpenVPN funguje.
Jediné, co mě napadá, je že možná máte nainstalovanou aplikaci, která je na obou zařízeních, což koliduje s ProtonVPN. Měli byste kontaktovat podporu Proton.
Dejte vědět, jestli se vám to někdy podaří vyřešit. Jsem moc zvědavý, co to je.