VPN s Google chromecast

Ahoj, příští týden pojedu do Číny a rád bych mohl použít svůj chromecast na sledování Netflixu/YouTube na hotelové televizi.

Vyzkoušel někdo použití VPN s Google chromecastem? Mám v plánu pořídit LetsVPN na svém chromecastovi, bude to fungovat?

Myslím, že je to potřeba na routeru, protože každý chromecast, který mám, nemůže spustit vlastní software. Není to podle mě moc výhodné, chromecast v Číně je obrovský problém.

Úspěšně jsem to udělal, ale bylo to děsivé. Dříve jsem používal jak Chromecast, tak Google Home. Měl jsem malý žlutý router, který sloužil jako rozšíření hlavního routeru. Na malém routeru jsem provozoval OpenVPN přes ExpressVPN. Fungovalo to na několik měsíců, ale celkově je to velmi nespolehlivé. Nedoporučil bych to, pokud chcete zachovat duševní zdraví. Pokud však máte trochu času a chcete to zkusit jako hacker, zkuste to. Tady je odkaz na router, který jsem používal: https://www.amazon.ca/GL-MT300N-V2-Converter-Pre-Installed-Performance-Compatible/dp/B073TSK26W/ref=asc_df_B073TSK26W/?tag=googleshopc0c-20&linkCode=df0&hvadid=292901645034&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=1215368481744085462&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9000841&hvtargid=pla-491876105460&psc=1&mcid=b9224dd6a4dc334f8e5ff8636feaa34a - Tato jsem si koupil na TaoBao, když jsem tam byl.

Četl jsem, že pokud má Chrome Cast s Google TV, může si přímo nainstalovat VPN aplikaci, zkusím to.

Je to možné, ale varuji vás, že to bude trochu divoké. Zkoušel jsem to na FireSticku, a bylo to hrozné. Sdělte nám jak to dopadlo, jsem na to zvědavý.

Funguje to. Jen jsem nainstaloval Mullvad app na Chromecast s Google TV a mohu používat Netflix.

Funguje to v Číně? Také pro jiné aplikace na chromecast?