VPN pro Android

Brzy pojedu do Číny navštívit rodinu na týden, existuje nějaké slušné VPN, které mohu použít na Androidu, abych si mohl každý den přihlásit?

Tunnel Bear je zdarma. Je pomalý, ale pokud ti jde jen o denní odměny za přihlášení, bude to stačit. Spousta rychlejších VPN nabízí také zkušební verze na 1+ týdnů, můžeš si jednu z nich vyzkoušet, pokud plánuješ hrát. Použil jsem ExpressVPN a SaferVPN. Express je o něco rychlejší a nabízel delší zkušební období, alespoň když jsem zkoušel tyto dvě.

Tunnelbear funguje docela dobře

Ahoj, jsem uživatel Androidu, takže právě teď jsem v Číně (už rok taky) v práci. Nejprve vám musím říct, že bez VPN tady nemůžete hrát jap FGO (alespoň já). Hra se nezapne a zobrazí chybový kód/odpojovací kód. Použil jsem tady několik VPN, ale doporučit vám mohu ExpressVPN. Je rychlá a spolehlivá, ale musíte platit měsíční předplatné.

Pokud nejste jistí, jestli si ji pořídíte, můžete si stáhnout ExpressVPN v Číně přes Yahoo, Yahoo není blokováno, takže stačí jít na internet, zadat Yahoo a hledat ExpressVPN, stáhnete ji přes jejich alternativní web. Navíc Discord a Reddit nejsou v Číně blokovány, tak se tam můžete podívat a já vám mohu odpovědět na jakékoliv otázky.

Myslel jsem, že přestali blokovat IP adresy z Číny, protože někteří zdejší pravidelní uživatelé jsou z Číny a mohli dál hrát.

Dobře, díky za info!

Ano, zde: https://www.reddit.com/r/grandorder/comments/4hl9tl/_/