VPN koncový bod UDM PRO

Aktuálně cestuji mimo USA a jsem frustrován tím, že některé americké webové stránky omezují můj přístup. Mám doma v USA UDM Pro a přemýšlel jsem, jestli bych se mohl připojit k němu přes VPN a nechat ho směrovat můj provoz. Tím pádem by všechny mé přenosy měly americkou IP adresu. Amazon Prime by mi ani nedovolil zakoupit obsah. Zpráva byla, že musím použít americkou platební kartu s americkou fakturační adresou. Moje výchozí karta je obojí. Verizon Wireless je další, což je pro mě vlastně důležitější, protože spravuji všechna naše pracovní zařízení a měl jsem problém s upgradem telefonu kolegy na poslední cestě. Mohl bych zaplatit za VPN službu, ale přemýšlel jsem, jestli to můžu udělat zadarmo, proč bych měl platit?

Ahoj! Díky, že jsi zveřejnil příspěvek na r/Ubiquiti!

Tento subreddit je zde, aby poskytoval neoficiální technickou podporu lidem, kteří používají nebo chtějí proniknout do světa produktů Ubiquiti. Pokud jsi ve svém příspěvku zatím nebyl dost popisný, věnuj čas jeho úpravě a přidej co nejvíce užitečných detailů.

Prosím, přečti si a pochop pravidla v postranním panelu, protože příspěvky a komentáře, které je porušují, budou odstraněny. Všechny příspěvky mimo téma vlož do týdenního off topic threadu, který je trvale připnutý na vrcholu subreddit.

Pokud uvidíš, že někdo šíří dezinformace, snaží se uvést ostatní v omyl nebo jedná jinak nevhodně, nahlas to!

Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máš jakékoli otázky nebo obavy, kontaktuj prosím moderátory tohoto subredditu.

Použij funkci teleportace UDM pro, je to na WiFiman aplikaci, která připojuje zařízení k routeru přes VPN, v podstatě to, co hledáš. Používám to pro vzdálené připojení k mé domácí asistentovi a funguje to perfektně. Ještě jsem to nezkoušel v jiné zemi, ale předpokládám, že to nebude vadit.

Pro zařízení, která nepodporují Teleport (protože potřebujete WiFiman aplikaci), si můžete nastavit vlastní WireGuard nebo OpenVPN server na stejném místě, kde jste nastavili teleport (sítě > nastavení > teleport & vpn > vpn server)

Pokud chceš, existuje několik průvodců nebo videí na YouTube, které ti s tím pomohou, pokud chceš experimentovat.

Díky, budu to muset vyzkoušet.

Děkuji, to je ta kouzelná věc, díky níž jsem se dokázal přihlásit na Prime Video a koupit sérii Orville, 1. sezónu. Mám doma 1 GB fiber, takže jsem VPN nechal zapnuté na stažení série. Kdybych měl karma, daroval bych ti ji.

Děkuji za tyto informace!

Viděl jsem nastavení teleportu na UDM-P, ale neviděl jsem klientskou část v aplikaci WiFiman.

Prozatím mi teleportace poskytla to, co jsem potřeboval. Můj pracovní notebook se připojuje zpět do datového centra. Práce by nebyla nadšena VPN do mého domu, lol. Zmenšil jsem věci, s kterými cestuji, pracovní telefon, pracovní notebook a osobní iPad, aby bylo snadnější se rychle dostat na další let.