Ahoj, kluci, používám Express VPN a mám Bell Home Hub 3000. Jak mohu použít své přihlašovací údaje k Express VPN na Home Hub 3000? Nemohu najít nastavení pro to na přihlašovací stránce Home Hub 3000.
Určitě se na to podívám
Pokud to chceš udělat, musíš nahradit HH3000. Můžeš získat různé routery nebo nějaké řešení PFSense. Ujisti se, že router, který dostaneš, podporuje Express VPN.
Je to mnohem složitější, než jsem řekl, ale existuje spousta dobrých informací, pokud tě to zajímá.
Zvěstování: nepotřebujete sakra VPN a všechno vaše věci dávate přímo do rukou té VPN. Je to vážně hloupé, pokud se ptáte mě.
To jsem očekával ![]()
Díky
za odpověď však
Pokud získám jiný router a použiju ho místo HH3000
Bude mě Bell jen tak otravovat nebo se pokusí omezit mé připojení, protože nepoužívám jejich produkt?
Pane, narodil jste se a učili vás být hrubý k lidem? Vypadá to
, že ano. Také máte pravdu, že dáváte informace poskytovateli VPN. Co nevíte, je, že existují VPN, které si neukládají žádné záznamy, kromě případů, kdy se připojujete k VPN serveru. Existují také zákonné politiky v USA a Kanadě, které chrání uživatele. Takže tohle si vygooglujte a zdokonalte se v tom. VPN, kterou používám, je Express VPN a nesleduje žádná data. Přeji vám dobrý den a doufám, že se vrátíte do školy, abyste zlepšili svůj negramotný jazyk.
Nezapomeňte si googlit (Express VPN ukládá vaše informace).
Pokud máte Fibe TV, jste ještě víc naštvaní. Pokud nemáte Fibe TV, podívejte se na Ubiquiti.
Edit: Nejlepší je vyndat 3k.
Ne, na to nezáleží. Pokud používáte Fiber (ne nutně Fibe), pak jsou pravidla trochu jiná, ale vždy si můžete pořídit media konvertor, pokud je vaše rychlost 1G nebo méně.
Váš router musí podporovat VLans (na straně WAN). Bell používá několik různých VLans pro telefon, TV a internet. Musí také podporovat PPPoE, ale nedovedu si představit router, který to nezvládne.
Podívejte se na dls reporty
https://www.dslreports.com/forum/r31118482-Yes-you-CAN-bypass-the-HomeHub-3000
Je to starý odkaz, který je stále aktuální. Tady je spousta informací.
Další dobrý odkaz hned pod tím, co přesně chcete udělat
Šťastné hledání.
Tady jsem našel odkaz také, usnadnil jsi mi to.
Jo, jakože věřím, že opravdu neukládají informace lol. Jste v Kanadě, ne Severní Korea.
Jsem ještě víc naštvaný. No alespoň mohu používat VPN na svých zařízeních a pracovat s tím. Myslíš si, že je to podobná bezpečnost jako mít VPN na routeru?
No tak si myslím, že byste měl začít žít v bunkru a omezit veškerou komunikaci s okolním světem. Pořiďte si auto z 90. let, kupte si dům bez moderních technologií. Vyhoďte svůj telefon
. Zapomeňte na internet. Možná pak budete spokojeni se svým životem a daty.
Ach, pokud to všechno nezvládnete, tak přestaňte čuchat, kam vám nepatří.
Vytvořte vlákno o tom, jak váš život není v bezpečí na internetu, a diskutujte o svých nejistotách s VPN.
Pokud nemáte řešení mého problému, tak se o problému nebavte.
Není to tak špatné, ale doporučuji najít si vlastní DNS směrování místo velké matky Bell. 1.1.1.1 si myslím, že nesdílí vaše info. Nejsem si tím úplně jistý, ale.
Vytvoř si vlákno o tom, jak tvůj život není v bezpečí na internetu a mluv o svých nejistotách s VPN.
říká ten, kdo používá VPN
Nemám řešení tvého problému, protože hledám stejnou odpověď, ale souhlasím s tebou. Lidé jsou na internetově příliš pohodlní, myslí si, že protože žijeme v Kanadě, nikdo nesleduje. Nedávno se pokoušejí přijmout zákon o našich vlastních táborech FEMA a izolovat kohokoli, koho chtějí. Nevím proč lidé nevidí, že sledovací agenda je všudypřítomná. To je celý smysl 5 očí (14 očí). Respekt za hledání řešení, jak chránit svá data a být v bezpečí. Všichni zapomínají, že nejde o skrývání obsahu, ale o ztrátu všeho, co máte, dokonce i na kanadského Velkého Bratra Bell.
Haha
jasně, chci být na internetu v bezpečí, proč myslíte, že jsem založil toto vlákno. Čtěte název vlákna
takže chci nainstalovat VPN rovnou do svého routeru
.
Myslíte
, že byste měli jít spát ![]()
Protože si myslíte, že VPN potřebujete k bezpečí na internetu lol, zdá se, že marketing vás skutečně ovlivnil.