Vpn a homske rouš 3000

Ahoj, kluci, používám Express VPN a mám Bell domácí hub 3000. Jak mohu použít své údaje Express VPN na Homske Hub 3000? Nedaří se mi najít nastavení pro to na přihlašovací stránce Homske Hub 3000.

Stručně řečeno, nemůžeš.

Určitě se na to podívám

Pokud chceš toto udělat, musíš nahradit HH3000. Můžeš získat různé routery nebo nějaké řešení PFSense. Ujisti se, že router, který získáš, podporuje Express VPN.

Je to mnohem složitější, než jsem řekl, ale existuje spousta dobrých informací, pokud tě to zajímá.

Novinky: VPN vůbec nepotřebujete a všechno své info dáváte do rukou té VPN. Pokud se mě ptáš, je to hloupé

Tohle jsem tušil :sweat_smile: Děkuji :blush: za odpověď

Pokud získám jiný router a použiji ho místo HH3000,
bude Bell jen tak koukat a nebude se snažit omezit moje připojení, že nepoužívám jejich produkt.

Pane, narodil jste se a učili vás být hrubý k lidem? Vypadá to tak :eyes:. Ano, máte pravdu, že předáváte své údaje VPN poskytovateli. Co ale nevíte je, že existují VPN, které nezachovávají žádné záznamy, kromě okamžiku, kdy se připojíte k VPN serveru. Také existují zákonné politiky v USA A KANADA, které chrání uživatele. Vyhledejte si to na Google a zlepšete své znalosti. Já používám Express VPN a oni nesledují žádná data. Přeji vám hezký den a doufám, že půjdete zpět do školy, abyste zlepšili svůj negramotný jazyk. Nezapomeňte vyhledat (Express VPN uchovává vaše informace).

Pokud máte Fibe TV, jste v háji. Pokud nemáte Fibe TV, zkuste Ubiquiti.

Uprava: Nejlepší je vypnout 3k.

Ne, na to kašlou. Pokud používáte fiber (ne nutně Fibe), jsou pravidla trochu jiná, ale vždy si můžete pořídit mediátorový převodník, pokud je vaše rychlost 1G nebo méně.

Váš router musí podporovat VLAN (na straně WAN). Bell používá několik různých VLAN pro telefon, TV a internet. Musí podporovat také PPPoE, ale nedovedu si představit router, který to neumí.

Podívejte se na dls reporty

https://www.dslreports.com/forum/r31118482-Yes-you-CAN-bypass-the-HomeHub-3000

Toto je starý odkaz, který je stále aktuální. Je zde spousta informací.

Další dobrý odkaz přímo pod tím, co chcete udělat

https://www.dslreports.com/forum/r32803491-Internet-How-to-setup-router-instead-of-using-bell-home-hub-3000

Šťastné hledání.

Zde jsem našel odkaz také, usnadnil jste mi život.

Jo, jako bych věřil, že opravdu neukládají informace, lol. Jste v Kanadě, ne Severní Korejě.

Jsem v háji. No, alespoň mohu používat VPN na svých zařízeních a pracovat s tím. Myslíš, že je to podobná bezpečnost, když používám VPN na zařízeních, než když to mám na routeru?

Tak si myslím, že byste měli začít žít v bunkru a přerušit veškerou komunikaci s vnějším světem. Začněte řídit auto vyrobené v 90. letech, kupte si dům bez moderních technologií. Vyhoďte svůj telefon :mobile_phone_with_arrow:. Zapomeňte, co je internet. Možná pak budete s životem a daty spokojeni.

Oh, pokud to nezvládnete, tak přestaňte strkat nos, kam nemáte.

Vytvořte vlákno, jak je váš život nebezpečný na internetu, a mluvte o svých nejistotách s VPN.

Pokud na mou otázku nemáte řešení, tak se o to nechte a nepište nesmysly v tomto vlákně.

Není to tak špatné, ale doporučuji najít si vlastní směrování DNS místo velkého tátu Bells. 1.1.1.1 si myslím, že nesdílí vaše info. Nejsem si tím 100% jistý.

Vytvoř si vlákno o tom, jak je tvůj život nebezpečný na internetu, a mluv o svých nejistotách s VPN.

říká člověk, který používá VPN

Nemám řešení, protože hledám stejnou odpověď, ale souhlasím s tebou. Lidé jsou příliš pohodlní. Myslí si, že protože žijeme v Kanadě, nikdo nás nesleduje, nedávno se snaží schválit zákon o vlastních táborech FEMA a izolovat kohokoli, koho chtějí. Nevím, proč lidi nevidí, že špionážní agenda je všudypřítomná. To je celý smysl 5 očí (14 očí). Čest tobě za hledání řešení, jak udržet svá data v bezpečí. Všichni zapomínají, že nejde o tajení obsahu, ale o ztrátu všeho, co máte, dokonce i před kanadským Velkým bratrem Bell.

Haha :joy: jasně, chci být na internetu v bezpečí, proč myslíš, že jsem založil toto vlákno. Čti titulek vlákna :rofl: proto chci nainstalovat VPN přímo do routeru :joy:.

Myslím :thinking: si, že bys měl jít spát :sleeping_face:

Protože si myslíš, že musíš mít VPN, abys byl na internetu v bezpečí, lol, marketing na to moc dobře zapůsobil.

(nerad … krmte … trolla …)