Video hovory z SEA s VPN

Ahoj všichni,

Jaké máte zkušenosti s videokonferencemi, když se připojujete ze SEA pomocí VPN (USA - Thajsko)? Mám server wireguard v USA a budu se připojovat přes cestovní router z Thajska.

Máte při hovorech vysokou latenci s velkými zpožděními videa (například 300 ms)? Je zpoždění znatelné během konferencí? Speedtest.net ukazuje průměrnou latenci kolem 200 ms, ale nejsem si jistý, jestli tomu lze věřit.

Většinu času budu používat Google Meets.

Chci získat lepší představu o tom, co můžu očekávat před tím, než pojedu.

Díky všem!

Váš příspěvek se zdá být velmi často kladenou otázkou nebo tématem týkajícím se VPN a/nebo skrývání vaší polohy. Podívejte se na VPN Wiki pro běžné odpovědi na tyto často kladené otázky. Můžete také najít další nedávné příspěvky související s tímto tématem zde

Jsem robot a tento čin byl proveden automaticky. Pokud máte nějaké otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subredditu.

Zpoždění u mě je kolem 200 ms do Evropy s wireguard vždy, když to kontroluji.

Latence videokonferencí nesouvisí s Speedtestem. Můžete mít skvělé výsledky ve speedtestu, ale hroznou kvalitu videokonference :frowning:
Mimochodem, latence do 600 ms (skutečná plná latence mezi vámi a druhou stranou v hovoru) vám stále umožní mít poměrně pohodlnou konverzaci.

U mě je to 9/10 dobré bez zpoždění nebo problémů s připojením, ale ta jedna chvíle, kdy mě to zradí, je, když to nejvíc potřebuji.

Dělal jsem to s Glinet Slate a bylo to v pohodě.

Ujistěte se, že máte záložní datový tarif na telefonu, pokud přestane fungovat internet v hotelu.

Používáte VPN a mluvíte s lidmi v USA?

Ano, a mluvím s lidmi z celého světa